YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %-0,06
Yerköy-Ankara Arası Dostluk Müsabakası Yapıldı

Yerköy-Ankara Arası Dostluk Müsabakası Yapıldı

Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Tekvando dostluk turnuvası Yerköy ilçemizde gerçekleşti.
13102012tekvandoBaşkent Arena Gençlik Spor Kulübü Tekvando Takımı ve Yerköy Uğur Spor Kulübü Tekvando Takımı arasında gerçekleşen dostluk müsabakalarına 30’a yakın sporcu antrenörler ve sporcu aileleri katıldı.
Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda gerçekleşen ve kıyasıya geçen tekvando müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu.
Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Fidan ”Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Başkent Arena Gençlik Spor Kulübü Tekvando Takımı ve Yerköy Uğur Spor Kulübü Tekvando Takımı arasında gerçekleşen müsabakanın amacı, birinci yada ikinci olmak değildi,  iki takım arasındaki kardeşlik bağını pekiştirmek, il ve ilçe sporcularının kaynaşmasını sağlamaktı.
Sporcular çok güzel mücadele ortaya koydular. İki takım arasında centilmence bir müsabaka olduğunu düşüncesindeyiz. Ben, Başkent Arena Gençlik Spor Kulübü Tekvando Takımı ve Yerköy Uğur Spor Kulübü Tekvando Takımının bütün sporcuları ve antrenörleri tebrik ediyorum” dedi.
Müsabaka sonucunda düzenlenen ödül töreni ile takımlara madalya ve katılım belgesi takdimi yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Yerköy Uğur Spor Kulübü Tekvando Takımına ve antrenörüne emegi gecen herkese spor camiasına katkılarından dolayı teşekkür ederim,ilçe halkının spora ve sporcuya bakış acısı maalesef çok zayıf ama yinede ilçemizde var olan spor salonlarının varlıgı için yerköylü aileleri çocuklarının gelecegi için küçük yaşda sporla kaynaştırmalarını umut ediyorum,böylece çocuklarımız gençlige adım attıklarında spor ahlakıyla yetişmekle birlikde kötü alışkanlıklardan uzak kalıcaktır.taekwon-do sporunu ilçemize kazandıran dağ taekwondo spor kulubü antrenörü sayın arif dağ,ya ve çevik spor kulübü antrenörü sayın ramazan karadavut,a şükranlarımı sunarım,sporcu arkadaşlara başarılar diliyorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji