YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %0,50
Yerköy Artık Daha Güvenli

Yerköy Artık Daha Güvenli

Türkiye genelinde uygulamaya konulan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) projesi için Yerköy Kaymakamlığı ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları kısmen tamamlandı.
19022013mobeseYerköy’de Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kurulum çalışmaları kısmen tamamlandı. Test çekimleri yapılan sistem artık Yerköy İlçemizin 24 saat kameralarla ilçe güvenliği kontrol altında tutulacak.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Yetkilileri, Yerköy’de geçtiğimiz yıl alt yapı çalışmaları başlatılan MOBESE kurulumunun tamamlandığını ve test çalışmalarının tamamlanması ile birlikte hizmet vermeye başlayacağını söylediler.
Yetkililer, “2012 Yılı içerisinde yapımına başlanan MOBESE yani Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu sisteminin test edilme aşamasına geçmiştir. Kent Güvenlik Yönetim Sisteminin mevcut yapı ile kendine özgü bir mimariye ve en son teknolojik içeriğe sahip donanım ve yazılım bileşenlerinden oluşmakta olan MOBESE sistemi gece ve gündüz’de olmak üzere ilçe güvenliğini en iyi şekilde sağlamamıza büyük katkı sağlayacaktır.”dediler.
MOBESE sisteminin her türlü hava koşullarında ve darbelere karşı dayanıklı olduğunu ifade eden yetkililer, MOBESE sistemin sayesinde trafik kurallarını ihlal eden sürücülere cezai işlem uygulanacağı, MOBESE’nin 24 saat ihlalleri tespit edeceğini, trafik kurallarını ihlal edenlere otomatik olarak ceza yazıldığının, ceza kesilen araçlara ceza tutanağı ve ceza yedi sebebi gösteren resimleri adreslerine posta ile gönderildiğinin altını çizdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji