YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy Av Komisyonu Toplandı

Yerköy Av Komisyonu Toplandı

Yerköy Av Komisyonu, 2013 – 2014 dönemi av sezonunda avlanacak hayvanların cinsleri ve sayıları ile avlanma tarihlerini belirlemek amacı ile toplandı.
17012012avYerköy İlçe Av Komisyonu toplantısı Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale başkanlığında, Hükümet Konağı’nda yapıldı.
2013–2014 Av dönemi için Merkez Av Komisyonu’na sunulmak üzere Yerköy İlçemizi kapsayacak kararlar bir toplantıda ele alındı.
4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’nun 3 üncü maddesi gereğince 2013-2014 av dönemi için Merkez Av Komisyonu’na sunulmak üzere Yerköy İlçemizi de kapsayacak karar toplantısı yapıldı.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale Başkanlığında, Yozgat Şube Mühendisi Hasan Tezer, İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Serkan Salman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Yusuf Fidan, Mahalli Avcılar Atıcılar Derneği Başkanı Hüsnü Çoban, Mahalli Avcılar Atıcılar Üyesi – Avcı Fevzi İşbilen katıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Gale, İlçe Av Komisyonu tarafından alınan kararlar çerçevesinde ilçemizde yasak avlanma yapan şahıslar hakkında gerekli işlemin yapılacağını, komisyonun belirleyeceği av hayvanlarının belirtilen adet dışında vurulmaması gerektiğini belirtti.
Yerköy ilçe sınırları içerisinde belirlenecek olan av bölgelerinin ise Yerköy Avcılar ve Atıcılar Kulüp Başkanından veyahut ilçe kaymakamlığına uğrayarak gerekli bilgilerin alınabileceğini ifade eden Gale, “2+1 Otomatik, yarı otomatik pompalı silah kullanımının yasak olduğunu MAK kitapçığında belirtilmesi, Eğitim çalışmalarına hız verilmesi, Karanlıkdere vadisinde keklik yerleştirilmesi yapılması, Salı günü devam eden domuz avı serbesti yetinin devam etmesi, Koruma faaliyetlerinin artırılması, İlçe Av Komisyonları ve İl Av Komisyonlarına, muhtarlar derneğinin olduğu yerlerde Dernek Başkanının, Muhtarlar Derneğinin olmadığı yerlerde en fazla 3 muhtarın komisyona dahil edilmesi kararlaştırılmıştır.”dedi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji