YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,86
Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz, “Daha temiz bir ilçe için çalışıyoruz”

Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz, “Daha temiz bir ilçe için çalışıyoruz”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçede belediye tarafından yapılan çalışmalar ve bundan sonraki yapılması gerekenlerle ilgili çalışanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İlçeyi daha yaşanılır daha güzel bir şehir haline getirmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Projelerimizi insafsız borçlarla değil akılcı çözümlerle gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”dedi.
Yaptıkları çalışmalarda, halka hizmet hakka hizmet düsturu ile yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, “İlçemizin sosyoekonomik, kültürel ve şehircilik adına kalkınması, gelişmesi ve yıllardır özlemini çektiğimiz gerçek bir şehri oluşturmak ve bütün bunları yaparken de insafız borçlanmalarla değil insaflı, akılcı ve kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz. İnsanların başarıya, hayatlarının her alanına yansıttıkları idealleri ve başarıyı elde etmek için verdikleri mücadeleler sonucunda ulaştığını düşünmekteyim. Bu minvalde şahsım ve çalışma arkadaşlarımla birlikte çıkmış olduğumuz uzun soluklu bu hizmet yolculuğunda, ideallerimiz ve memleketimiz için kurmuş olduğumuz hayallerimizi gerçekleştirmek adına emin adımlarla yürüyoruz.”diye konuştu.
Daha temiz bir Yerköy içlin el ele verilmesi gerektiğini belirten Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz, ”Daha temiz bir Yerköy için personellerimizle birlikte istişare ederek, şehrimize en iyi hizmeti sunmak adına çözüm yollarını hep birlikte aradık. Saygıdeğer halkımızın temizlik konusunda personellerimize yardımcı olmalarını rica ediyorum. Çünkü şehrimiz bizim evimizdir.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji