YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %1,66
Yerköy Belediye Meclisinden Olağan üstü toplantı

Yerköy Belediye Meclisinden Olağan üstü toplantı

Yerköy Belediye Meclisi, bir gündem maddesini görüşmek üzere olağanüstü toplandı
02062012meclisYerköy Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Yerköy’e şehir merkezine yapılması planlanan asfalt çalışmaları görüşüldü. Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü meclis toplantısı’nda 15 meclis üyesi hazır bulundu.
Meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Yerköy ilçemizde halen devam etmekte olan alt yapı çalışmaları mevsim koşulları doğrultusunda hızla devam etmektedir. Gerçekleşen çalışmalar sonucunda, Yerköy ilçemizin şehir içine düşünülen sıcak asfalt’ın yapımı için belediye meclis üyelerini olağan üstü toplantıya çağırmış bulunmaktayız.
Malumunuz, Yerköy ilçemiz yıllardır çamurdan ve tozdan kurtulamamıştır. Mevcut koşullar doğrultusunda, ilçemizin alt yapı çalışmaları aralıksız devam etmektedir.
Alt yapı çalışmaları sonrasında, Yerköy ilçemizin şehir merkezine40 kilometresıcak asfalt atılacaktır.
Belediyemizin bütçesi doğrultularında İller Bankasından 15 trilyon gibi bir kredi talebimiz olacaktır. Bunun için burada toplanmış bulunmaktayız. Bu karar doğrultusunda İller Bankasına kredi için başvurulacaktır.”dedi.
Ağaoğlu’nun konuşması sonrasında, belediye meclis üyelerine sunulan gündem maddesinde 15 meclis üyesinden 14’ü kabul ederken, bir meclis üyesi çekimser oy kullandı.­

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. sn başkanım seçim öncesi verdiğiniz vaatlerde 20 km sıcak asfaltı bedelsiz getirecektiniz 40 km ye çıkıncamı 15 tirilyon oldu bu 15 tirilyon acaba seçim sonrası buharmı olacak.

  2. 3 yılını doldurmuş bir belediye başkanı tekrar kazanıp kaybedeceğini anlar,bu kredinin kabul süresi asgeri 1 yılı bulur ,asfalt ihale sürecinin en az 6 ay süreceğini düşünürsek bi önceki belediye başkanımızın seçim sürecinde kilit parke yapması işine benzer bir yerköylü olarak cebimden çıkacak paranın hesabını kim verecek.Bu konunu takdiride tüm yerköylü halka kalmıştır…

  3. 3 yılı bitirdik sayın başkan halaa asfalttan alt yapıdan bahsediyor seçimlere yakı tamamlar heralde birazında seçim sorasın abırakır oda yetim kaldı öksüz kaldı mavalları okur gibi gelio bana bu arada 15 tirilyon gelecekmiş sevinin makarnacılar gözünüz aydın kulağınız kömür olsun!!!

  4. Ne kadar güzel haberler böyle.15 trilyon alınacakmış.Mış,Miş,Muş.La Fontaine masalları.Kandırdılar insanımızı.Yerköyümüzün düştüğü durumlara bakın yakın.Benim bir önerim var.Yerköyde Çamur olimpiyatları yapılsın.Toz Çamur olimpiyatları yada oyunları..Kesin şampiyon oluruz…Ağlayalım mı gülelim mi acayip bir çelişki.Cemil çiçek yurdunuzun hemen aşağısında lağam kapağı tam 1 yıldır yapılmayı bekliyor.önüne iki tane taş koymuşlar.Biraz daha gerisinde bir tane daha var önüne levha koymuşlar yine 1 yıldır yapılmayı bekliyor..Bu da mı yapılmaz. Bunun içinde mi iller bankasına başvurulması gerekiyor.

  5. bir mpli olarak ak partının basarılı beledıyelerını hep takdır etmısımdır. velhasıl yerkoye kım baskan olmak ıstıyosa once cebım sonra memleketim diyo. yazıklar olsun geldıgımde yerkoyume ıcım acıyo. yollar bertaraf sehır bertaraf. sindirillmiş bir halk olmusuz. hak hukuktan bı haber eşe dosta verilen ihaleler. belediyelerde calışmadan maas alan ıscıler. yazık ya yenı nesıle yazık bır yerkoyun tozunu camurunu yuttuk oylede mutluyduk ama bırakın yasanabılır bır yerkoy bırakın beledıye uyelerı ve sayın baskan. ak parti ülkemi ne hale getirdin belediyen memleketımı ne hale getirdi. durmak yok gemicikler milyon dolarlık ihalecikler. falan fılan

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji