YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,27
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %0,87
Yerköy Belediyesi cadde ve sokakları yıkadı

Yerköy Belediyesi cadde ve sokakları yıkadı

Yerköy Belediye Başkanlığı, korona virüsü salgınına karşı cadde ve sokakları dezenfektan ilaç ve deterjanlı suyla yıkadı.
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Çin’de ortaya çıkan ve dünyada binlerce insanın ölümüne neden olan korona virüsünün yayılmasını önlemek amacı alınan önlemlerin bir bir yerine getirdiklerini söyledi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince virüsün engellenmesi adına yapılan denetimler ve dezenfekte çalışmalarının ardından cadde ve sokakların dezenfektan ilaç ve deterjanlı suyla yıkandığını belirten Yılmaz, muhabirlere şu ifadelerde bulundu:
“Dünyada ölümcül etkisi olan korona virüsüne karşı bir takım önlemler aldık, almaya da devam edeceğiz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin yaptıkları denetimlerle kamu kurumları, hastane, okul, cami gibi insanların uğradıkları mekanlarda yapılan dezenfekte çalışmalarının ardından ilçemizde bulunan cadde, sokak ve kamu kurumlarının bahçe merdivenlerini de dezenfektan ilaç ve deterjanlı suyla yıkamaya başladık. Belediye olarak inşallah Korana virüsün ilçemizden def edeceğiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji