YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %0,80
Yerköy Belediyesi çalışmalarına hız verdi

Yerköy Belediyesi çalışmalarına hız verdi

Yerköy Belediyesi yaklaşan yaz mevsimi öncesinde çalışmalarına hız verdi.
21032012yollarYerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe merkezinde bulunan işlek caddelerde bozuk olan yollarda oluşan çukurları doldurma çalışmaların geçici çözüm olduğu ifade ederken, yüklenici firma tarafından yapımına başlanan alt yapı çalışmalarının kaldığı yerden hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi.
Alt yapı çalışmaları hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, 2011 yılı itibari ile 700 bin metre kare yol yapıldığını, 2012 yılı içersinde 185 bin metre kare daha yol yapılacağını bunun yanı sıra, Haşim Kılıç ve Ayanoğlu Mahallelerine de40 kilometresıcak asfalt atılacağının belirti.
2011 Yılı sonunda başlayan altyapı çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Ağaoğlu, Yerköy ilçesinde alt yapının çok eski olduğunu özellikle eski kanalizasyon şebekelerinin yenilenmesi konusunda büyük sıkıntılar yaşandığını ifade etti.
Mevsim şartlarının normale dönmesi ile birlikte, alt yapı çalışmalarına hız verildiğini ifade eden Ağaoğlu, “Yerköy İlçemizde, kanalizasyon ve içme suyu yenileme işleri, havaların ısınması ile birlikte çalışmalara gerek belediye ekiplerimiz olsun gerekse, alt yapı çalışması ihalesini alan yüklenici firma tarafından hız verilmiş durumdadır.
Alt yapı çalışmaları bitimine kadar ilçemiz en işlek caddelerinden olan Hükümet ve Yozgat Caddelerinde çalışmalardan dolayı yollar bozulmuş durumda. Bozulan yollara mevcut çalışmaların bitmediğinden dolayı belediye ekiplerimiz geçici olarak çukurları doldurmuş bulunmakta.”dedi.
Kamuoyunda çıkan ve kulaktan duyma laflar ile ilçe halkına Yerköy Belediyesinin çalışmaları yapmayacağı ve ihaleyi alan yüklenici firmanın işi yapmayacağı konusunda çıkan dedikodulara kulak vermemelerini ifade eden Ağaoğlu, Yerköy’de halen devam etmekte olan alt yapı çalışmalarının beklenenden geç başlaması sebebiyle sıkıntılar yaşandığını, Yerköy ilçemizde yaşanan çamur ve toz kirliliğinin Ağustos ayı itibari ile biteceğinin, İlçe halkının metanetli olmaları gerektiğini kaydetti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji