YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %0,23
  • BIST
    %-0,24
Yerköy Belediyesi dezenfekte çalışmalarına başladı

Yerköy Belediyesi dezenfekte çalışmalarına başladı

Yerköy İlçe Belediye ekipleri Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmesi üzerine, ilçede bulunan kurum ve kuruluşları dezenfekte etme çalışması başlattı.
Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, belediye bağlı ekiplerin okul, cami, park, kaymakamlık, ilçe emniyet müdürlüğü, askerlik şubesi başkanlığı ve resmi kurumlarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın; Türkiye’de ilk Koronavirüs vakasının görüldüğünü açıklamasından hemen sonra, gerekli çalışmaların belediye olarak başladıklarını ifade eden Yılmaz, “Belediyemiz tarafından oluşturduğumuz ekip tarafından ilçemizde sterilizasyon ve dezenfekte çalışmalarına başladı. İlçe genelinde bulunan İlçe Devlet Hastanemiz, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Askerlik Şubemiz ve Öğretmen Evimiz gibi alanlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Şu bilinsin ki Koronavirüs salgının ülkemizde görülmesiyle, ilçemizde tamamında önlemlerimizi aldık. ilçemizde ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları, sokaklarımızda ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere, devletimizin ve hükümetimizin tüm kurumları, koronavirüs salgınına karşı gereken tüm önlemleri almış, gerekli çalışmaları başlatmıştır. Bizler de yerel yönetimler olarak, hemşehrilerimizin sağlığının korunması ve sürdürülmesi noktasında üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.
Yılmaz, bu süreçte vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığının ve gerekli mercilerin yapmış olduğunuz uyarılarımızı dikkate almaları gerektiğini, paniğe kapılmadan sağduyu ile kişisel önlemlerini de almalarını rica etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji