YouTube

  • DOLAR
    %0,43
  • EURO
    %0,23
  • ALTIN
    %0,38
  • BIST
    %-0,06
Yerköy Belediyesinden geçici çözüm

Yerköy Belediyesinden geçici çözüm

Yerköy Belediyesi tarafından başlatılan ve İlçe halkı tarafından sıkça söz konusu olan “Yerköy Ün Bitmeyen Çilesine” geçici çözüm.
17022012kumYerköy ilçemizde alt yapı çalışmalarından dolayı kazılan yolların yağan kar ve yağmur suları nedeniyle çamura dönüşmesi Yerköy halkının tepkisine neden oldu.
İlçe halkımız şehir içinde bulunan ve yoğunluk yaşanan cadde ve sokaklarda bulunan çamur ve su birikintileri ilçe halkını çileden çıkardı.
İlçe esnafı ve halkı bu durumdan rahatsız olmasından dolayı vatandaşlar yetkililere tepki gösterirken, geçici çözüm olarak bozuk yollara dökülen çakıl taşlarının ilçemize daha çok çamur ve su birikintisine neden olduğunu ifade ettiler.
Vatandaşların olay yerindeki muhaberemize yaptığı açıklamalar da“ Geçeceğimiz doğru düzgün yol yok. Üstümüz başımız hep çamur oluyor. Bir an önce yetkililer bu sorunu çözsün.
Yerköy ilçemizde Kış mevsiminin etkisiyle yağan kar ve yağmur suları yolları geçilmez hale getirdi.
Yerköy Belediyesine bağlı ekiplerin yağmur ve kar sularıyla dolan yerleri vidanjör ile çekmesi ilçemize yakışmayan ve tasvif edilmeyen bir durumdur. Vidanjör ile çekilen suların sonrasında, belediye ekipleri tarafından kamyon kamyon toprak getirerek su dolan ve çamur olan yerlere çakıllı kum dökmeleri ilçemize yakışmayan bir durumdur.”dediler.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji