YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %0,80
Yerköy Belgeseli hazırlandı

Yerköy Belgeseli hazırlandı

İnternet üzerinden yayın yapan ve Yozgat Merkeze bağlı ilçelerin belgeseli hazırlayan Yozgat TV, 45 gün sonra Yerköy Belgeselini hazırladı.
23122011tvSorgunun Televizyonu olan ve İnternet üzerinden yayın yapan Yozgat TV, Yerköy ilçemizin belgeselini 45 gün sonra hazırladı.
Yaklaşık 45 gün önce başladıkları çekimlerin bittiğini ve internet üzerinden tüm dünyaya duyurduklarını söyleyen Yozgat Tv yönetmeni Davut Kılıç, Yerköy’ün tanıtımına katkı sağlamak amacıyla ilçenin tarihi, kültürü, ekonomisi ve sosyal yaşam alanlarıyla ilgili belgeselin hazırladığını söyledi.
Ali Kılıç’ın Kameramanlığını yaptığı belgeselde Yerköy ilçemizde zaman zaman ilginçliklere de rastladıklarını ifade eden yönetmen Davut Kılıç, Yerköy’de yaşayan ve gurbette yaşayanların hemşerilerimizin, Yerköy ilçemizle ilgili olarak görünmeyen yönlerinin bu belgeselde gösterildiğini ifade etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. çok saçma sapan bi belgesel olmuş arkadaşlar google ye yozgat tv yazın orda yerköy belgeselei yok.orda hemen hemen bütün ilçelerin belgeseli var en bok tanı yerköyün belgeseli.eğer ben daha iyisini yapmazsam adiyim hemde fotoğraf makinasıyla.resmen slayt gösterisi olmuş yazıklar olsun yine yerköye yapacağınızı yapmışsınız

    • sevğili arkadaşım yorumun için teşekürler sen çok biliyosun sanırım sende 45 gün uğraş daha güzelini yapta biz izleyelim hatta sana başarı ödülü olarak şimdiden plaketini yaptırıyorum soyadını yazmayı unutmuşsun yerköye artık 2013 belgeselini sen hediye edersin eger belgeseli bulamadınsa yozgat tv belgeseller bölümünden izle oraya yorumunu yap yada http://www.yozgat.tv/izletv.asp?id=1958 bu linke tıklayarak izle 2013 belgeseli daha süper olacağına inanıyoruz çünkü 2020 ye kadar her sene yenisi çekilecek yozgat tv tarafından tüm yerköylülere saygı ve sevğilerimle yozgat tv genel müdürü davut kılıç

  2. ilçemizin görünmeyen yönlerimi… HAHAHAHA… Valla hiç güleceğim yoktu.Allah iyiliğinizi versin. ben size görünenleri sayayım onları gösterin yeter vahşi batı kasabası şeklinde… tozu toprağı çukuru olmayan delik deşik yolları ve gelişmişliğin dibe vurmuşluğu ile işte karşınızda yerköy ilçemiz… eğitime önem sıfır… aile eğitimi yerlerde… gençler kahve köşelerinde…. vs vs vssss….

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji