YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Yerköy Bozok Gençlik ve Spor Kulübü Güleşte İkinci oldu

Yerköy Bozok Gençlik ve Spor Kulübü Güleşte İkinci oldu

Yozgat’ta yapılan ilçeler arası güreş müsabakalarında Yerköy Bozok Gençlik ve spor kulübü güreşçileri serbest stilde takım halinde birinciliği elde etti.
13022014gulesYerköy Bozok Gençlik ve spor kulübü başkanı Çağatay Büyükbaş, spor kulübü’nün Grekoromen stilde ise takım halinde ikinci olduğunu ifade eden Büyükbaş, gazetemize şu açıklamalarda bulundu; “Her yıl düzenlenen Yozgat merkez ve tüm ilçeleri kapsamında düzenlenen ve Yerköy Bozok Gençlik Spor Kulübü olarak ilk defa katıldığımız güreş müsabakalarında derece elde etmekten dolayı gurur duymaktayız, halkımızın bize verdiği desteğe bu vakitten sonra daha çok ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek ister ve ailelerin çocuklarını böylesine etkin ve uluslararası boyutlarda, bulunduğu dalda başarı gösteren ve istikrarlı bir yönetim kurulu sahibi olan Bozok Gençlik Spor Kulübüne yönlendirmeleri ve ata sporumuz olan güreşi Yerköy’de yeniden doğuşunda tüm herkesin elini taşın altına koymasını temenni ediyoruz.”
Güreş antrenörü Adnan Çınar Şahingöz tarafından bu dereceği elde ettiklerini ifade eden Dernek Başkanı Çağatay Büyükbaş, “Bu uzun bir yolculuktur halkımızdan şimdiye kadar göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ediyoruz. Sporun hayatımızdaki önemine  gereken değeri ve yeri vermekten çekinmememiz gerekir. 21.Yüz yılı yaşarken gıpta ile bakılan sporun Türkiye ve Türk insanı için göz bebeği olan güreşi unutmamak ve daima başarıyla temsil etmek adına Güreşin ayakta kalmasını Yerköy için yaşamasını önce halkımız sonra ilgililer ve sonra Yerköy büyüklerimiz, makam sahiplerinden desteklerini bekliyoruz.”dedi.
Serbest stilde dereceye giren sporcuların şu şekilde sıralandığını söyleyen Büyükbaş, “1 Abdulkadir Kılıçarlan, 2 Dursuncan Yılmaz, 3 Bekir Kaya, 4 İbrahim Özer, 5 Mehmet Altıntoka, 6 Yusuf Karakoç, Sıkletlerin’de Şampiyon Olmuşlardır. Grekoromen Stilde ise Mikail Karakoç Birinci Olmuştur.”
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji