YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %-0,08
  • BIST
    %0,80
Yerköy CHP İlçe Teşkilatı Seçime Gidiyor

Yerköy CHP İlçe Teşkilatı Seçime Gidiyor

Tüzük kurultayından sonra İl ve İlçe teşkilatlarda seçim heyecanı başladı. 
08032012chpYerköy CHP İlçe Teşkilatı da 14 Mart 2012 Çarşamba günü saat 10.00 da Yerköy Belediyesi Konferans Salonunda ilçe başkanlığı seçimi gerçekleşecek.
Gerçekleşecek ilçe başkanlığı seçimi hakkında gazetemize bilgi veren Yerköy CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, “ Cumhuriyet Halk Partisi Tüzük Kurultayı sonrası teşkilatlarda seçim heyecanı başladı.” dedi.
Sancak Yılmaz 14 Martta saat 10.00 da gerçekleştireceğimiz İlçe Başkanlığı seçimimize tüm ilçe halkının davetli olduğunu ifade ederken, başkanlık seçimi öncesi şu açıklamalarda bulundu.
Yılmaz “Cumhuriyet Halk Partisinin temel felsefesine değinerek Cumhuriyet Halk Partisi Demokrasiyi ülkemize getirerek çok partili hayat geçişi gerçekleştirmiş ilk defa kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanımıştır. Cumhuriyet halk partisi toplumun geleceğini temsil etmektedir.
Ankara Milletvekili Levent Gök ve Artvin Milletvekili Uğur Bayrak ve CHP Yozgat il başkanı Onur Kaytan, ilçe başkanlarımız ve parti yöneticilerimiz katılacaktır.
14 Mart 2012 tarihinde gerçekleşecek ilçe başkanlığı seçimini demokratik bir şekilde yapacaktır. Bir anlam da demokrasi şöleni yapmayı hedefliyoruz.”dedi.
Yerköy CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz tekrar aday olduğunu ifade ederek İlçe Başkanlığı seçimine tüm halkımızı davet etti.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününe de değinen Yerköy CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, ”Kadınlarımız geleceğimizin teminatıdır. Kadına yönelik şiddeti de yetkililerin üzerinde durmalıdır” diyen Sancak Yılmaz, bu vesile ile 8 Mart Emekçi Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum dedi.
Haber:  Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji