YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Yerköy DH çalışanları, Dr Ersin Arslan’ı unutmadı

Yerköy DH çalışanları, Dr Ersin Arslan’ı unutmadı

Yerköy Devlet Hastanesi çalışanları, Gaziantep’te görev yaptığı sırada, hasta yakını tarafından bıçaklanan Dr. Ersin Arslan’a yapılan saldırıyı kınadılar
19042012doktorDr. Ersin Arslan’ın, görevini icra ettiği sırada, hasta yakını tarafından hunharca öldürülmesini üzerine Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, hastane personeline eğitim salonunda toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda meslektaşları Doktor Arslan’a dualar okudu.
Gaziantep’te Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ersin Arslan’ın hunharca öldürmesini kınadıklarını ifade eden Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul ve hastane personeli, hayatını kaybetmiş Doktor Arslan’ın ölümüyle sonuçlanan saldırı şiddetle kınandıklarını belirti.
19042012doktor2Başhekim Usul, “Gaziantep’te görevi sırasında haince bıçaklanan Dr. Ersin Arslan’ın olayı beni ve hastanemiz personelini derinden yaraladı. 80 yaşındaki bir hastaya şifa vermeye çalışan doktor kardeşimiz Ersin Arslan, hesaplanmış,  planlanmış, canice öldürülmüştür. Ne olursa olsun bu caninin adalet makamınca en yüksek derecede cezalandırılmasını ve bir nebze acımıza su serpilmesini istiyoruz.”dedi.
Görevi başında bir hasta yakını tarafından yapılan bıçaklı saldırı sonrasında yaşamını yitirmesinin Yerköy Devlet Hastanesinde görevli sağlık personellerini derinden yaraladığını ifade eden Usul, “Gaziantep’te Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Ersin Arslan’ın hunharca katledilmesi bizleri derinden yaralamıştır.
Bazı insanların, pervasızca gelip kendi canını veyahut yakınının canını kurtarmaya çalışan bir sağlık çalışanını öldürmeye çalışması çok garip, insanı ürkütücü bir olayın olduğunu göremiyoruz.
Sağlık çalışanları, gece gündüz demeden, fedakârca, dil, din ırk ayrımı yapmadan, doğusu, batısı demeden ülkenin hemen her tarafından sağlık hizmeti vermesi yanı sıra, insanların hayatına sağlıklı ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri için, gerekli tetkikleri, müdahaleleri yapmakta. Buna rağmen, bu fedakârca çalışmaya rağmen, bazı insanlar bunu maalesef anlayamamaktadır.
Biz tabiî ki insanlardan, bunun karşılığından çok fazla bir şey beklememekteyiz, bizlere sadece teşekkür etmeleri, güler yüzlü olmaları bizleri memnun edecektir. Bunun dışında, böyle fedakarca çalışan başka bir meslek gurubu olarak çalışan bir kurum görememekteyim. Vardır ama biz sağlık çalışanları bu derecede çok fedakârlıklar yapmaktayız.
Gaziantep’te, görev yapan doktor arkadaşımız Ersin Arslan’ın böyle bir hain saldırıya uğraması herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür.
Doktor Arslan’ı öldürülmesi herkese mal edilmemeli, herkes bizim hastamız, insanlar biz sağlık çalışanlarına sağlık ve şifa bulmak için gelmektedirler. Bizler bunlara abi, kardeş ve ailesi gibi davranıp şefkatimizden bir şey kaybetmeden bu insanlara duygusallığımızla ve tedavi edici yöntemlerimizle çalışmaya devam etmeliyiz.
Meslektaşımız, Arslan’a Allahtan rahmet, ailesine ve Gaziantep’te Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde görev yağan sağlık personeline başsağlığı diliyoruz.”dedi.
Haber : YERKÖY GAZETESİ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji