YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %-0,05
Yerköy Eğitim Bir- Sen'de Görev Değişimi

Yerköy Eğitim Bir- Sen'de Görev Değişimi

Eğitim Bir- Sen Yerköy ilçe temsilciliği, Eğitim Bir Sen Genel Merkezi tarafından 2013 yılından itibaren yetkilendirildiği yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı
18012012egitimEğitim Bir Sen Yerköy ilçe temsilcisi Aydın Bora, sendikamıza geçmiş yıllarda hizmet etmiş olan tüm yönetim kurulu ve üyelerimize teşekkür etiklerini aynı heyecan , istek ve kararlılıkla yeni yönetimin de çalışacağına yürekten inandığını belirtti.
Yönetim kurulunda yer alan Şaban Dilbirliği, Hacı Bayram Ergenoğlu, Gültekin Arslan, Sebahattin Bircan, Efendi Durmaz ve Nihat Altındaş ile beraber yürütecekleri sendikacılığın ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederek, bize tevdi edilen bu görevin hakkıyla yerine getirilmesi içinher zaman üstün gayret içerisinde, yılmadan, usanmadan mücadele ederek hem üyelerimizin özlük haklarını savunacağımıza hem de ülkemizin daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi yolunda girdiği bu yolculukta bizlerin de katkı sağlaması gerektiğinin altını çizdi.
2013 yılına temel hak ve özgürlüklerin güvencesi olan sivil bir anayasa ile girmeyi umut ettiklerini inşaallah bu sene içerisinde özlediğimiz ve beklediğimiz anayasaya kavuşmak için sendikamızın da elinden gelen desteği göstereceğini belirtti.
2013 yılının ilk mesai gününe kamuda kılık kıyafet serbestliğinin sağlanması için sivil bir şekilde gidildiğini ve yine bu doğrultuda konfederasyonumuz Memer- Sen tarafından organize edilen “Kamuda Özgürlük İçin 10 Milyon İmza” kampanyasıyla da eylemlere devam etiklerini belirti. Demokratikleşme ve sivilleşmeyle örtüşmeyen; hepsinden önemlisi1980 askeri darbesinin ürünü “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık Kıyafetine Dair Yönetmelik” artık değişmelidir.
Kamu görevlilerinin inançlarının gereğini yapmasını engelleyen, uluslar arası sözleşmelere ve demokrasi kültürüne yakışmayan bunun için başta kadın kamu görevlilerinin inançlarının gereği olan başörtüsüyle görev yapmalarını mümkün kılacak şekilde, din ve vicdan özgürlüğünün gerçek anlamıyla kullanılabilmesi için mezkur yönetmeliğin bir an öce değişmesinin şart olduğunu vurguladı.
Eğitim Bir Sen Yerköy İlçe yönetimi imza kampanyası için önümüzdeki günlerde bazı faaliyetler planladıklarını, bunları yeri geldiğinde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.
Bora açıklamalarına imza kampanyasına destek için bütün sivil toplu örgütlerinin, esnafların, bütün halkımızın desteğini beklediklerini, onların ve ülkemizin vereceği azami destek sayesinde inşallah bu çağdışı ve darbe ürünü olan bu uygulamadan kurtulacaklarına yürekten inandığını belirti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji