YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %0,53
  • BIST
    %-0,85
Yerköy Futbol Okulu Çalışmalara Başladı

Yerköy Futbol Okulu Çalışmalara Başladı

Futbol Antrenörü Muammer Öz, önderliğinde kurulan “Futbol Okulu” antrenmanlara başladı
31032012futbolYerköy’de 8–16 yaş grubu çocukların futbola özgü becerilerini, futbol oyun kuralları daha iyi bilmeleri için açılan futbol okulu, Muammer Öz önderliğinde çalışmalarına Yerköy stadyumunda başladı.
Yerköy’de açılan Futbol Okulu’nun Ekim ayı sonuna kadar süreceği belirten Futbol Antrenörü Muammer Öz, çalışmaların Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 4 gün olarak 8-16 yaş grubu çocukların futbolda özgü becerilerini artıracaklarını belirtildi.
Futbol Antrenörü Öz, “ Yerköy İlçemizde açılan futbol okulumuz, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere 4 gün olmak üzere toplam 6 ay boyunca eğitim vermeyecektir.
Futbol Okulunun temel amacı, futbol yeteneği olsun yada olmasın futbola ilgi duyan, 8-16 yaş arası tüm öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet etmek ve en iyi çalışmayı sunmanın yanında bilgi, beceri ve öz güveni sağlamayım amaçlamaktayız.
Okulumuz, Yıl içersinde iki dönem olmak eğitim vermeyi planlamaktayız. Okulumuz, devam ettiği sürece tüm öğrencilerimize servis imkânı ve antrenmanlar için gerekli olan spor malzemelerini futbol okulu olarak tedarik ettikteyiz” dedi.
Öz, Futbol okuluna katılan öğrenciler arasında 8-10 yaş grubu ve 11-13 yaş gurubu olmak üzere iki grup olarak antrenmanlara çıktıklarını ifade etti.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Beden Futbol Nun Yada

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji