YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
YERKÖY GAZETESİ’Nİ BÜYÜTTÜK!

YERKÖY GAZETESİ’Nİ BÜYÜTTÜK!

Tam 28 yıldır Yerköy’ün sesi, soluğu, duygularının tercümanı olan Yerköy Gazetesi, farklı ebat ve baskı kalitesi bir yeniliğe daha imza tanıyor. Gazetecilikte Yerköy’e yakışanı yapmak için reform niteliği taşıyan yeniliklere imza attık.
08012010gazeteSahipliğini Yakup Kayhan’ın yaptığı Yerköy Gazetesi artık, 8 sayfa ve büyük ebat olarak yayın hayatında farklı bir pencere açıyor. Matbaa tesislerini geliştiren Yerköy Gazetesi, baskı kalitesini artırdı, içeriğini zenginleştirdi.
YERKÖY’ÜN SESİ OLDU
Yerköy Gazetesi 01 Ocak 1983 yılında “Yerköy’ün Sesi” olarak yayın hayatına başladı. Matbaa baskısını tipo makinelerle gerçekleştiren Yerköy’ün Sesi, çok sürmeden ofset baskıya geçti. Gazeteciliğin zor şartlar altında yürütüldüğü Anadolu’da 28 yılı yeniliklerle geçiren Yerköy Gazetesi, yeni bir sayfa daha açıyor.
MATBAA TESİSİMİZİ GELİŞTİRDİK!
Kurulduğu günden bu tarafa tüm zorluklara rağmen yayın ilkelerinden taviz vermeyen Yerköy Gazetesi’nin ilk yeniliği matbaa tesisinde oldu. Teknolojiyi yakından takip eden Yerköy Gazetesi, büyük ebat baskı imkanına sahip yeni ofset makineyi Yerköylülerin hizmetine sundu.
YERKÖY GAZETESİ DAHA BÜYÜK!
Yeni matbaa makinemizde Yerköy Gazetesi bundan böyle daha büyük boy ebatta hazırlanacak. Yerköylüye daha iyisini sunmanın gayreti ile 27 yılı geride bırakan Yerköy Gazetesi, içerik olarak da yeni köşe yazarları ve zengin haber içeriği ile ilçenin sorunlarına, taleplerine ve ihtiyaçlarına tercüman olacak.
DOLU DOLU 8 SAYFA
Yerköy Gazetesi Sahibi Yakup Kayhan, gelişen ve büyüyen Yerköy’e yakışır bir gazete oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Uzun süredir hazırlıklarını sürdürdükleri çalışmaları nihayete erdirmenin heyecanı ve gururu içerisinde olduklarını belirten Kayhan, bu güne kadar 6 sayfa olarak yayınlanan Yerköy Gazetesi’nin bundan sonra 8 sayfa olarak baskıya sunulacağının da müjdesini verdi.
08012011matbaa2Kayhan, yayın kalitesinden ödün vermeden bu günlere geldiklerini belirterek; “Anadolu’da gazete çıkarmak ateşten gömleği giymek gibi bir şey. Gerek maddi zorluklar, gerekse gazetecilik mesleğinin yüklediği sorumluluk Anadolu’da gazetecilik yapmayı kat kat artırıyor. Buna rağmen zorlu görevimizi başarıyla sürdürmenin gayretiyle çalıştık. Ama hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık.
Şuan elinizde okuduğunuz farklı görüntüsü, zengin içeriği ve duruşu ile tamamıyla sizin gazeteniz, Yerköy’ün ilk günkü gibi sesi olan Yerköy Gazetesi’ni sizlere sunmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu emeğin, ortaya konulan bu gayretin siz değerli Yerköylülerden de destek görmesi bizleri mutlu eden. Umarım, daha nice sayılarda daha büyük yeniliklerde Yerköy için çalışmak nasip ve kısmet olur” diye konuştu.
GİZLİ KAHRAMANLAR
Yerköy Gazetesi’nin hazırlanmasında emeği bulunanlar Yazı İşler Müdürü Murat Özaslan, Sayfa Editörlüğünü Ferhat Kayhan, Muhabir Seda Özaslan, Ö.Hikmet Kayhan

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji