YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy Gazetesi Günlük Yayına Geçti

Yerköy Gazetesi Günlük Yayına Geçti

Gazetemiz için bugün bir milattır. Gazetemiz, 30 yıl haftalık olarak yayın yaptıktan sonra, 30’uncu yaşını kutladığı şu günde büyük bir karara imza atarak günlük yayın hayatına merhaba dedi.

yerkoygazetesigunlukYerköy İlçemizde yaklaşık 30 yıldır yayın yapan ve haftada 1 gün çıkan Yerköy Gazetesi, artık günlük yayına geçti.
Yerköy Gazetesi kurucusu ve sahibi Yakup Kayhan, yaptığı açıklamada, 10 Ocak 1983 tarihinde ilçenin ilk ve tek yerel gazetesi olarak yayın hayatına başladığını ve haftada 1 gün (Perşembe) olmak üzere, okuyucularına ulaştığını söyledi.
Kayhan, “10 Ocak 1983 Yılından itibaren Yerköy’de yayın yapan ve ilçemizin ilk tarafsız, güçlü ve çok okunan gazetesi olarak yayın hayatını sürdüren Yerköy Gazetesi bugünden itibaren artık günlük yayınlanarak sizlerle buluşacak. Gazetemiz ilçe halkına her gün okunacak ve hemşerilerimiz Yerköy gündemini sıcağı sıcağına takip edecek.”dedi.
İlkeli, doğru ve tarafsız gazeteciliği kendilerine yayın politikası yaptıklarını belirten Kayhan, gazetenin geride bıraktığı 30 yıl içinde tüm kesimlerin takdirini topladığını ve yerel gazeteler arasında düzeyli bir yer edinmeyi başardığını belirti.
Okurlarına dolu dolu bir gazete sunmak için çaba sarf edeceklerini belirten Kayhan, şöyle konuştu: “Geride bıraktığımız 30 yıl süresince hep doğru, objektif ve tutarlı yayın politikası izleyerek, toplumumuzun değer yargılarına saygılı, ilkeli yayın politikasından ödün vermedik.
30 yıl önce çıktığımız bu yolda dar ve kısıtlı imkânlarla çıkartmaya çalıştığımız gazeteyle, bugün okurlarımızın eline geçen gazete arasında dağlar kadar fark var. O gün o kısıtlı imkânlarla yılmadık, hiçbir kurum ve kişiden en ufak bir maddi yardım almadan çalışarak, üreterek ve basamakları ağır ağır çıkarak okuyucularımıza daha iyi bir gazete sunmanın gayretiyle bugünlere geldik.
Vatandaşın gözü kulağı olduk. Yerköy’de güçlü ve tarafsız tek sesi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İlham ve kuvvet kaynağımız olan, bize güç, gönül ve heyecan veren değerli hemşerilerimiz ve okurlarımızın Yerköy Gazetesine her zamankinden daha çok değer vermesini ve yaşatmasını diliyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Yerköyümüz için hayırlı olması dileği ile sayın Kayhan ve Ekibini tebrik ediyorum. Yerköyümüzün gözü kulağı olan basınımızın Yerköyün güncel sorunları ve geleceğe dönük vizyonu ile ilgili olarak halkımızın ufkunu açması açısından günlük yayın kararlarını tebrik ediyorum. İstanbuldan selamlarımla.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji