YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy Gönül Deryası Derneği, Kermes Açtı

Yerköy Gönül Deryası Derneği, Kermes Açtı

Yerköy Gönül Deryası Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. 
22042014dernekYerköy’de faaliyet gösteren Yerköy Gönül Deryası Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, 21 Nisan 2014 – 25 Nisan 2014 tarihleri arasında hizmet verecek olan kermes açılışına, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Beşir Derneği Başkanı Ahmet Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesi konuşma yapan Dernek Başkanı Osman Tanış, “Dernek Yönetici ve eşlerinin topladığı ayni yardımlardan elde edilen ürünlerin satıldığı kermeste ayrıca gönüllü ev hanımlarının yaptığı el emeği göz nuru çeyizlikler ve giyim eşyaları da satılıyor. Kermeste yine ev hanımlarının yaptığı çeşitli ev işi pastalar, börekler, gözlemeler ve birbirinden farklı yemeklerde bulunuyor. Ev hanımları Ayanoğlu mahallesi Atatürk bulvası Dr. Sadık Ahmet parkı karşısı No : 65’de kendi elleri ile hazırladıkları el emeği çeyiz ürünleri, hamur işi ve yemek çeşitlerini satarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkı sağlarken, Erkekler için düzenlenen Haşim Kılıç mahallesi Hükümet caddesi İş Bankası yanında açtığımız kermeste ise erkekler için giysi çeşitleri, ev yemekleri, tatlı ve börek çeşitleri sergileniyor. Derneğimiz yardım amaçlı bir dernek olması sebebiyle daha çok öğrenciye yardım etmek istiyoruz. Buradaki gayemiz dünya meyvesi çocuklarımızın daha nitelikli eğitim-öğretim görmelerini sağlamaktır. Şunun bilincindeyiz ki gelecek çocuklarımıza emanet, çocuklarımız da bize, bu emanetlere en emin şekilde sahip çıkmak başlıca görevimizdir’’ dedi.
Kermes Açılışını Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Beşir Derneği Başkanı Ahmet Doğan ve Yerköy Gönül Deryası Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Osman Tanış yaptı.
Açılış sonrası Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, eğitime gönül verenleri tebrik ederek, sivil toplum örgütlerinin önemli bir işlevinin bulunduğunu, bu tür etkinliklerde elde edilen gelirlerin, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılmasının ayrı bir önem arz ettiğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji