YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy İHL Mezunları İftarda Buluştu

Yerköy İHL Mezunları İftarda Buluştu

Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi 1994 Yılı mezunları düzenledikleri  4.Geleneksel İftar Programında bir araya gelmenin sevincini yaşadılar.
06072015yemekBu yıl üçüncüsü düzenlenen iftar etkinliği hakkında bilgi veren Din Kültürü ve A.B Öğretmeni H.Bekir Lale “1994 yılında Yerköy İmam Hatip lisesinden mezun olmuş bir dönem olarak 20 yılı aşkın bir aradan sonra arkadaşlarla bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Liseyi bitirdikten sonra birçok arkadaşımızla irtibatımız koptu. Çünkü herkes iş-güç derdine düştü. Ama şu anda Allah’a şükür arkadaşlarımız öğretmen, polis, hakim, yönetmen, esnaf, şoför olarak hayatlarını sürdürüyorlar. Herkes işini bulmuş durumda. Bu meslek çeşitliliğinde mübarek Ramazan ayında bir iftar masasının etrafında bir araya gelip 20 yıl öncesi hatıraları yâd etmek bizler için paha biçilemez güzellikte bir olay. İftarımıza katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi
İmam Hatip Lisesi Mezunu olmaktan gurur duyduklarını ve bu gururu bir madalya gibi ömür boyu taşıyacaklarını belirten Lale “Öğrencilik yıllarımızda her ne kadar olumsuz davranışlara maruz kalsak ta, okul sonrasında bir İHL mezunu olarak bazı dönemlerde bunun ceremesini çeksek te biz hiç bir zaman okulumuzdan dolayı pişmanlık yaşamadık. Her zaman iyi ki imam hatipliyiz dedik ve buna uygun davranma gayreti içinde olduk. ” dedi.
Yerköy İHL mezunları olarak son bir kaç yıldır faaliyetlere ağırlık verdiklerini vurgulayan H.Bekir Lale önümüzdeki yıl da aynı şekilde “ V. Geleneksel İftar Programı”nda daha çok mezun arkadaşla bir araya gelmeyi planladıklarını ve farklı etkinliklere imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji