YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %0,80
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden inşaat atağı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden inşaat atağı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, baharla birlikte inşaat çalışmalarına hız verdi. 
07042011ticİlçem Milli Eğitim Müdürlüğü, ilköğretim okullarında eğitim gören öğrencilerin hijyenik bir ortamda eğitim görebilmeleri için çeşitli okullarda inşaat çalışmalarına başladı.
Gerçekleşen inşaat çalışmaları neticesinde, Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okulu, Reşat Akyön İlköğretim Okulu ve Eski Ticaret Lisesi binasında çalışmalarına yoğunluk verildi.
Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okulu bahçesine 6 ek derslik binasının temelinin atıldığını belirten Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, “Reşat Akyön İlköğretim Okulu bahçesindeki 5 derslikli eski okul binası tamir edilerek tekrardan eğitim öğretim hizmetine kazandırılacak” dedi.
Genç, “ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Sekili Osman Pekşen İlköğretim Okulu, Reşat Akyön İlköğretim Okulu ve Eski Ticaret Lisesi ve çeşitli okullarımızda inşaat işlerine hız verilmiş durumda.
Cengiz Topel İlköğretim Okulunun Zemin katı ve Namık Kemal İlköğretim okulunun zemin katı okul idarelerinin de katkıları ile seramik döşeme işi bitmiş durumdadır.
Ayrıca 100. Yıl Mahallesinde yıkılan Fatih İlköğretim Okulu yerine 20 derslikli İlköğretim Okulu ve Şehit Şaban Karadoğan İlköğretim Okulu bahçesine 14 ek derslik yapılması için planlama yapılmış olup çalışmalar devam etmektedir.
Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından derslik başına düşen öğrenci sayısının azalacağı ve Yerköy eğitiminin daha üst sıralara çıkacaktır.”
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji