YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Yerköy ilçemiz’de Bilim fuarı açıldı

Yerköy ilçemiz’de Bilim fuarı açıldı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Fuarı, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından açıldı.
27052015bilimTÜBİTAK destekli açılan bilim fuarında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, her yıl yapılan Bilim Fuarının öğrenciler için önemli olduğunu söyledi.
Öğrencilerin bilimsel çalışmalara özendirilmesinin ve teşvik edilmesinin gurur verici bir durum olduğunu ifade eden Yavuz, “Mehmet Akif Ersoy öğrencilerimizin hazırlamış olduğu TÜBİTAK destekli Bilim Fuarı için burada toplanmış bulunmaktayız. Burada öğretmenleri öğrenciler bilimsel deneyleri, bilimsel gerçekleri, günlük hayatta nasıl kullanılacağını pratik nasıl kullanılacağı konusunda küçük modeller hazırlamışlar. Bu modellerle birlikte, kitaplarda okudukları teorileri pratik hayatta, günlük hayatta hayatımızın her köşesinde nasıl kullanıldığını ifade eden çalışmaları bizlerin beğenisine sunmuşlardır. Öğrencilerimiz birbirinden ilginç çalışmalar ortaya çıkarmışlar. TÜBİTAK destekli bilim fuarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ve TÜBİTAK’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Bilim Fuarına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’un yanı sıra Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji