YouTube

  • DOLAR
    %0,31
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %1,01
  • BIST
    %1,77
Yerköy İLKSAN İlçe Temsilcisi Başer

Yerköy İLKSAN İlçe Temsilcisi Başer

İlkokul Öğretmenleri Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Yerköy ilçe temsilciliği seçiliği görevine Şehit Şaban Karadoğan İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Celal Başer seçildi
03061983celalYerköy ilçemizde, İlkokul Öğretmenleri Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) İlçe Temsilciliği seçimi gerçekleşti, gerçekleşen seçimde Celal Başer, ilçe temsilciğine seçildi.
Yerköy Atatürk İlköğretim okulunda gerçekleşen seçimlerde 2 aday yarıştı. Seçimlerde 122 üyenin 94 oyu alan Celal Başer İLKSAN Yerköy İlçe Temsilcisi seçilirken, rakibi Orhan Çağlayan 27 oy aldı. Seçimde 1 oy ise geçersiz sayıldı.
Seçim sonrası konuşma yapan Başer, gerçekleşen İLKSAN Yerköy ilçe temsilcisi seçiminde kazananın dostluk olduğunu belirtirken, seçimde kendilerini yalnız bırakmayan İLKSAN üyelerine ve Türk Eğitim Sen Yerköy İlçe temsilcisi Ferhat Yılmaz’a teşekkür etti.
Tüm İLKSAN üyelerinin Yerköy’deki sesi olacağını belirten Başer, “ İLKSAN son derece sağlıklı, düzgün bir ivme kazanarak başarılı ve emin adamlarla yürüyerek üyelerimize hizmetin en iyisini sunmaya devam etmektedir.
Yapılan seçimlerde, İLKSAN’ın mevcut yönetimi geçmişteki “Verdimse ben verdim” dönemi artık geride kalmış durumda. Üyelerimizin haklarını sonuna kadar koruyacak, kollayacak ve geliştiren bir yapıya sahip olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, İLKSAN İlçe Temsilciliği seçimlerine katılan üyelerin tümüne teşekkür ederek, en iyi hizmeti vermek için var gücümle çalışacağım” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji