YouTube

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,31
  • BIST
    %-0,50
Yerköy Kaymakamından Öğrencilere Kitap

Yerköy Kaymakamından Öğrencilere Kitap

Yerköy Kaymakamlığı tarafından öğrencilere kitap ve kırtasiye dağıtımı yapıldı
27032013kitapYerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından, Öğrencilere okuma alışkanlığını geliştirmesi ve okuma sevgisinin aşılanması amacıyla, Lise ve İlkokulda okuyan öğrencilere kitap, oyuncak ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı.
TRT Haber spikerlerinden Sezen Yüce ve arkadaşları tarafından da bağışlanan kitap ve kırtasiye malzemeleri Yerköy Şehit Sedat Nezih Özok Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kütüphanesi ve Cengiz Topel ilkokulundaki öğrencilere Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Fidan tarafından dağıtıldı.
Öğrencilere kitap dağıtıp onlarla sohbet eden, kitap okumanın ve okumayı sevmenin küçük yaşlarda aşılanacağını vurgulayan Kaymakam Gale, kurum, birey,  ailelerin çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığının en üst seviyede sevdirilmesi gerektiğini söyledi.
Dağıtılan kitapların karşılığında öğrencilerden sadece başarı beklediklerini belirten Kaymakam Gale, “Yerköy ilçemizde eğitim ve öğretim gören öğrencilerimizin farklı eserlerden istifade etmeleri için ilköğretim ve lise öğrencilere yönelik TRT Haber Spikeri Sezen Yüce ve arkadaşları tarafından gönderilen kitap ve çeşitli oyuncakları öğrencilerimize dağıtımını yaptık.”dedi.
Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, eğitim adına yapılan yatırımların genç kuşaklara yapılan en güzel yatırım olduğunun altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji