YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
Yerköy Kaymakamlığı Doğum yapan anneleri unutmadı

Yerköy Kaymakamlığı Doğum yapan anneleri unutmadı

Yerköy İlçe Kaymakamlığından, Yerköy Devlet Hastanesi Doğum Servisinde yeni doğan bebeklere ve annelere hediye paketi
30032013bebekYerköy İlçe Kaymakamlığı yeni doğum yapan anneleri ve bebekleri de unutmuyor.
Her kesiminden vatandaşın yanında olmayı görev kabul eden Yerköy İlçe Kaymakamlığı, yeni doğan bebeklere hediye paketi ve Annelik Sertifikası takdim ettiler.
Ailelerin bebek sevincine küçük de olsa bir hediye vererek sevinçlerine ortak olmak istediklerini ifade eden Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, “Kaymakamlığımız tarafından başlatılan ”Hoş geldin Bebek” projesi kapsamında yeni doğum yapan aileye ziyaret ederek sevinçlerine ortak olmak için bu tür uygulamaya başlamış bulunmaktayız.
İlçe Kaymakamlık olarak başlatmış olduğumuz bu proje inanıyorum ki, çocuk sevici yaşayan ailelerimiz tarafından memnuniyetle karşılanır.
Amacımız, acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaşıldıkça çoğalır. Burada sevinci birlikte yaşamak istedik. Bu duygu ve düşünce ile dünyaya merhaba diyen çocuklarımızın ilk öncelikle ailesine daha sonra ise vatana milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yerköy Devlet Hastanesine yapılan ziyarette Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, Yerköy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı İsmail Şimşek ile Yerköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli katıldı.
Ziyaret Sırasında İlçe Kaymakamlığı tarafından yeni doğum yapan anneye “Annelik Sertifikası” ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Gerçekleşen ziyaretlerde Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın dünyaya gelen bebeklerin kulağına “Ezan” okudu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji