YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,20
Yerköy Kaymakamlığından iftihar dolu iftar

Yerköy Kaymakamlığından iftihar dolu iftar

Yerköy’de bin 500 kişiye iftar yemeği verildi. İlçe yöneticilerinin de katıldığı iftar yemeğine aynı masanın etrafında bir araya gelen insanlar hep birlikte oruç açıp, dua ettiler. 
19072013iftarYerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Molla Hüsrev Camii oto parkında iftar yemeği verildi. İlçede ikinci kez düzenlenen iftar yemeği öncesi katılımcılar ilahiler dinlediler.
Zengin-fakir ayrımı yapılmaksızın insanların bir arada açtığı iftar yemeğinde menü, yayla çorbası, etli bulgur pilavı, salata ve tulumba tatlısı’ndan oluştu.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın günler önceden yaptığı hazırlık sonucu mükemmel bir organize ile gerçekleşen iftar yemeğinde insanlar bir arada olmanın huzurunu yaşadılar.
İftar yemeğine yoğun ilgi
İlçede ikinci defa bu kadar geniş katılımla iftar yemeği düzenlendiğini söyleyen vatandaşlar, halk katılımlı iftar yemeklerinin geleneksel hale getirilmesini istediler.
Açık havada geniş katılımla yapılan iftarın zengin-fakir ayrımını ortadan kaldıran önemli bir organizasyon olduğunu dile getiren vatandaşlar, İlçe Kaymakamlığına iftar yemeği için teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji