YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,06
Yerköy Kick-Boks’ta çeşitli derecelere girdi

Yerköy Kick-Boks’ta çeşitli derecelere girdi

1 1
Yerköylü öğrenciler, Kick-Boks Türkiye Şampiyonasında derece aldılar.
23-25 Aralık 2016 Tarihlerinde Çorum’da da düzenlenen Minikler Kick-Boks Türkiye Şampiyonasına Antrenörler Mustafa Zararsız, Yunus Avcı ve Yerköy’den Erol Gök gözetiminde giden 6 sporcudan Mustafa Kaan Zararsız 40 kiloda Türkiye ikincisi, Yerköy’den Şehit Şaban Karadoğan Orta okulu öğrencisi Aleyna Çelik Türkiye 5, Mehmet Akif Ersoy Orta okulu öğrencisi Beyhan Ülger ise Türkiye altıncısı olmayı başardı.
Daha öncede birçok başarısı bulunan Erol Gök, başarısına bir yenisini daha ekleyerek Türkiye 5. ve 6. olan öğrencileri ile Yozgat’ı ve Yerköy’ü bir kez daha gururlandırdı.
Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası minikler Kick-Bok turnuvasında dereceye giren 6 sporcunun oluşturduğu il karması 23-25 Aralık’ ta Çorum’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılmak için Çorum’a gitmişlerdi. Yaklaşık 350 sporcunun katıldığı Türkiye şampiyonasında Yozgat ekibinde Mustafa Kaan Zararsız bütün rakiplerini yenerek finale kadar yükseldi. Final müsabakasında karşılaştığı rakibine yenilince Mustafa Kaan Zararsız Türkiye ikinci olarak Yozgat’a döndü. Turnuvaya katılan Yerköy’den Antrenör Erol Gök’ün öğrencilerinden Aleyna Çelik Türkiye 5. Olurken, Beyhan Ülger Türkiye 6. Oldu.
Diğer taraftan yine Yozgatlı Öğrencilerden Mustafa Cihan Özipek ve Ebubekir Avcı Türkiye 5. Abdullah Emir Avcı Türkiye 6. oldu. Kick-Boks Antrenörü Erol Gök; Çorum’da düzenlenen minikler Türkiye Şampiyonasına katılan 6 sporcunun da müsabakalarda ellerinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi. Ben başta Türkiye ikincisi Mustafa Kaan Zararsız olmak üzere turnuvaya ilimizi temsilen katılan ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteren Yerköy’lü öğrencilerimizden Aleyna Çelik, Beyhan Ülger’i ve bütün sporcularımızı kutluyorum’’ dedi.
Erol Gök, ayrıca çocuklarımızın spora daha çok ilgi duymaları için velilerden, iş adamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından destek beklediğini dile getirdi.
Antrenörler: Mustafa ZARARSIZ – YOZGAT, Yunus AVCI – YOZGAT ve Erol GÖK – YERKÖY
Küçük Erkekler 40 KG Türkiye 2. Mustafa Kaan ZARARSIZ – YOZGAT
Küçük Erkekler 37 KG Türkiye 5. Mustafa Cihan ÖZİPEK     – YOZGAT
Küçük Erkekler 47 KG Türkiye 5. Ebubekir AVCI                   – YOZGAT
Küçük Bayanlar 32 KG Türkiye 5. Aleyna ÇELİK                               – YERKÖY
Küçük Bayanlar 28 KG Türkiye 6. Beyhan ÜLGER                 – YERKÖY
Küçük Erkekler  37 KG Türkiye 6. Abdullah Emir AVCI         – YOZGAT

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji