YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,86
Yerköy Meslek Lisesi Almanya ve Hollanda'da gidiyor

Yerköy Meslek Lisesi Almanya ve Hollanda'da gidiyor

“Mesleki Teknik Eğitim Öğrencilerine Avrupa’da İşletme Deneyimi Kazandırılması” projesi uygulanacak.
22122014meslekTokat Ekonomik Kalkınma ve Meslek Edindirme Derneği koordinatörlüğünde; Yerköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığından Avrupa Birliği Eğitim ve gençlik Programları Başkanlığınca kabul edilen “Mesleki Teknik Eğitim Öğrencilerine Avrupa’da İşletme Deneyimi Kazandırılması” projesi uygulanacak.
Proje kapsamında ortak kurumlarda eğitim gören öğrenciler Almanya ve Hollanda’da mesleki eğitim ve staj yapacaklar. Hollanda’da eğitim veren RDM Makerspace ve Edutalents ile Almanya Datteln ilinde eğitim veren BKO çok başarılı eğitim veren bir kurumlar. Geleceğin emanetçileri burada alacakları kazanımları memleketimize transfer edecekler.
TEKMED Tokat ve yöresinde her türlü meslek edindirme ve mesleki konularda eğitim vermek, ekonomik faaliyetlerin güçlendirilmesi yönünde çalışmaları desteklemeye devam ediyor.
Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Şen “İlimizin gelişmesi insanlarımızın eğitimleri ile gerçekleşecektir. Sabırla çalışmalıyız. Projemiz memleketimize hayırlı olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Gençler bir milletin geleceğidir. Gençlere yapılan yatırımlar uzun dönemde karşımıza tahmin edemeyeceğimizden daha büyük şekilde çıkacaktır. Gençlere değer vereceğiz. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen proje Tokat ile Yozgat arasında işbirliğinin temelini atacaktır. Bu işbirliğini geliştirmek ve dostluk köprüsü oluşturmak; bölgesel gelişim açısından oldukça önemlidir. Allah hayırlı uğurlu etsin.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji