YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Yerköy Milli Eğitim Müdürlüğü “Tercih Bürosu” oluşturdu

Yerköy Milli Eğitim Müdürlüğü “Tercih Bürosu” oluşturdu

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, öğrencilerin üniversite tercihi için Rehberlik Araştırma Merkezi ile birlikte tercih bürosu oluşturduklarını ifade etti. 
03072014tercih2014 ÖSYM tercih işlemlerinin, 7 Temmuz 2014 tarihinde başlayacağını, 17 Temmuz 2014 tarihinde sona ereceğini belirten Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, öğrenciler için hayati önem taşıyan tercihler için “Tercih Bürosu” oluşturduklarını söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerin tercihlerinde yardımcı olmak için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade eden Yavuz, Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonuyla öğrencilere ücretsiz olarak rehberlik desteği verileceğini kaydetti.
“Tercih Bürosu”  07 Temmuz – 17 Temmuz tarihleri arasında Yerköy öğretmen evi toplantı salonunda öğrenci ve velilere hizmet vereceğini ifade eden Yavuz, “2014 ÖSYM tercih işlemleri, 7 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak ve 17 Temmuz 2014 tarihinde sona erecektir.
Adaylar tercihlerini 7-17 Temmuz 2014 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr/ internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve Şifreleri ile yapacaklardır.
Öğrencilerimize tercihlerinde yardımcı olmak için müdürlüğümüz tarafından Yerköy Öğretmenevi bünyesinde Üniversite Tercih Bürosu oluşturulmuştur. Öğrencilerimiz 7 Temmuz Pazartesi Gününden itibaren Rehber Öğretmen Mustafa Yılmaz eşliğinde doğru tercih yapma konusunda yardımcı olunacaktır” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji