YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,89
  • BIST
    %1,77
Yerköy Modernleşiyor

Yerköy Modernleşiyor

Bir kenti kent yapan görünümüdür. Bu anlamda Yerköy de ciddi anlamda adımlar atılıyor.
Yerköy belediyesi tarafından ihaleye verilen altyapı ve yol yapımı çalışmaları başladı.
Yerköy adına sevindirici bir o kadar da güzel bir haber. Artık yağmurlar sele dönüşüp evleri dükkânları basmayacak, artık yollar çamur olmayacak bu çirkin görüntüler gazetelere haber olmayacak Yerköy halkı artık isyan etmeyecek. Nerede bu belediye demeyecek.?  Yıllardır hizmete susamış bir ilçenin belki de bundan sonra hizmet açısından daha kaliteli iyi bir anlayışını gelişeceğine inanıyorum.
Yerköy belediyesi sosyal belediyecilik anlamında faaliyetleri kapsamında hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Yapımına başlanan altyapı ve yol çalışmaları çevrede görüntü kirliliği, ses kirliliği ve araçların geçişi noktasında bazı aksaklılar yaşansa da ileri ki süreçte hiçbir sorunun kalmayacağı bilinmelidir. Bu anlamda Yerköy belediyesi yaptığı başarılı çalışmalarından biri olan Yerköy sebze pazarı hizmet yerinde vermeye devam ediyor. İnsanların Pazar alışverişlerini en rahat şekilde yaptığı bir ortamın oluşması bizler içinde gurur verici bir duygu
Yerköy modernleşiyor mu cümlesinin içinde yeni kaymakamlık binası da yer alıyor kamu hizmetinin en iyi şekilde sunulması için yapılan kaymakamlık binası hummalı bir şekilde çalışmalar sürdürülüyor 5 katlı kaymakamlık binası içinde birçok kurumunu barındırarak sosyal anlamda vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında başarılar gerçekleştirecek.. Bu kaymakamlık binasının yapımında hiç şüphesiz ki en çok emeği olan kaymakam Bayram Galedir. Yeni kaymakamlık binasının kısa sürede faaliyete geçerek vatandaşa kaliteli hizmet verme noktasında deyim yerindeyse “sabırsızlanıyor”
Yerköy ün modernleşmesi anlamında yapılan hizmetlerden biri de yeni emniyet müdürlüğüdür. Yeni emniyet müdürlüğü ise Yerköy Adalet Meslek Yüksek okulunun bitişiğinde inşaatı hızla devam etmektedir. Yeni Emniyetin Müdürlüğü ise kaliteli bir hizmet anlayışı içerisinde halkın can ve mal güvenliğini sağlamakla mükellef olan emniyet müdürlüğü yakın bir sürede yeni yerinde hizmet vermeye devam edecektir. Yapılan birçok değişik kamu kurumuyla yapılan altyapı çalışmaları ile modernleşme yolunda Yerköy hızlı bir şekilde yoluna devam etmektedir.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji