YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,32
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %1,43
Yerköy Müftüsü'nden Bilal Şahin'e teşekkür

Yerköy Müftüsü'nden Bilal Şahin'e teşekkür

Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, Yerköy’de yapılan Kur’an Kurslarına yaptığı katkılardan dolayı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’e teşekkür plaketi verdi.
29082012muftuYerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın ve Kur’an Kursu Yaptırma Derneği üyeleri Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’i ziyaret ederek yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, Yerköy ilçesine yapılan Kur’an Kursu’nun eksiklerinin giderilmesinin yanı sıra mutfak takımlarını ve dershanelerin akıllı tahtalarını Hayırseveri İşadamı Bilal Şahin’in karşıladığını belirterek, “Bilal bey Yozgat ve çevresine çok büyük yardımlarda bulunuyor. Dolayısıyla Yerköy ilçesi olarak bizlerde bu yardımlardan nasibimizi aldık. Biz de bir kadirşinaslık gösterelim istedik hayırsever ağabeyimize yaptıkları yardımlar anısına bizleri unutmasınlar diye bir plaket vermek istedik. Plaketimizi kabul ettiği için ayrıca teşekkür ediyoruz. Yapılan bu hayır işlerinin diğer iş adamlarımıza da örnek olmasını diliyorum ” dedi.
Daha sonra yapılan sohbette Yerköy İlçe Müftüsü Aydın, Kur’an Kursuna ek bina yaptıklarından bahsetmesi üzerine Hayırsever İşadamı Şahin 20 ton çimento ve 5 bin TL nakdi yardımda bulundu.
Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Yerköy İlçe Müftüsü ve diğer görevlilerin kıt imkanlarla büyük hizmetler sunmaya çalıştıklarını söyledi. Şahin, “Yozgat’a olan sevgimizi vefa borcumuzu ödemek için elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmeti yaparken de hiçbir beklenti içine girmeden tamamen Allah rızası için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bir hayır duasını almak benim için yeterlidir. Sayın müftümüzün yaptığı bu örnek çalışmaların desteklenmesi gerekiyor. Bizde bu konudan elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu vesile ile İlçe müftümüz bize teşekkür plaketi verdiler bende kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji