YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %0,80
Yerköy Oto Kurtarma hizmet vermeye başladı

Yerköy Oto Kurtarma hizmet vermeye başladı

oto kurtarma 4
Yerköy Oto Kurtarma ve Vinç hizmeti, Yerköy, Çiçekdağı, Köseli, Saray ve Sekili’lere 7/24 hizmet vermeye başladı.
Yerköy Oto Kurtarma ve Vinç işletme sahibi Osman Ünal, Yerköy, Çiçekdağı, Köseli, Saray ve Sekili’de özellikle yaşanan kazalar sonrası büyük ihtiyaç hissedilen Oto kurtarıcısı ve vinç hizmeti artık ilçe halkına hizmet vermeye başladıklarını söyledi.
Molla Osman Ünal ilçeye kazandırdıkları iki adet kayar kasa oto kurtarıcısı ve vinç ile binek araçları yaşadıkları acil durumlar sonrası bulundukları yerden alarak araca zarar vermeden Türkiye’nin çeşitli noktalarına nakil etiklerini belirtti.
Kazalı veyahut arızalı araçları istenen noktaya kadar götürdüklerini söyleyen Osman Ünal, araç kurtarıcısı güvenli donanımı ve kayar kasa özelliği ile vatandaşlara hizmet etmenin mutluğunu yaşadıklarını ifade etti.
7/24 hizmet anlayışı ile müşterilerine yardımcı olacaklarını belirten Ünal, Şehir içi 50 TL’ye, Yozgat Merkez’e 100 TL’ye ve Çiçekdağı ile Sekili’ye 80 TL’ye kurtarma hizmetleri vereceklerini söyleyerek,  tüm araç taşıma işlerinde kendisine 0545 875 47 66 veya 0544 875 47 66 numaralı telefondan ulaşabileceklerini kaydetti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji