YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy Sağlığına Yoğun Bakım

Yerköy Sağlığına Yoğun Bakım

Yozgat genelinde sağlık alanında yürütülen başarılı çalışmalar devam ediyor. Merkezden ilçe, belde ve sağlık ocaklarına uzanan sektörel gelişmelere Yerköy Devlet Hastanesi’nde “Yoğun Bakım Ünitesi” açılarak başlandı. 
02022014dhYozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık tesislerinden Yerköy Devlet Hastanesi bünyesindeki “Yeni Doğan Yoğun Bakım ve Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi” hizmete açıldı.
Tam Donanımlı
Yoğun bakım ünitesi ile hizmete açılan yoğun bakım ünitesi, il dışına sevkleri önleyerek, fiziksel şartları ve donanımı bakımından yüksek standartlarda hizmet sunulması amaçlanıyor.
Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde “2 kuvöz”, “1 transport kuvözü”, “radyan ısıtıcı”, “her kuvöze monitör”, “Erişkin Yoğun Bakım Ünitesinde 4 hasta yatağı”, “2 adet ventilatör”, “Her yatağa monitör cihazı” bulunuyor. Yerköy Devlet Hastanesinin uzman doktor kadrosu ve deneyimli hemşire kadrosuyla yoğun bakım hizmetlerinin en üst seviyede verileceği kaydedildi.
İl Dışına Hasta Sevkler Bitecek
Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin sağlık hizmetlerinde il dışına sevklerin önüne geçmek amacıyla başlattığı reform niteliğindeki çalışmalardan bir tanesinin yoğun bakım üniteleri olduğu kaydedildi.
Son dönemde önemli yatırımlar yapılarak hastaneye birçok yeni cihazın kazandırıldığını belirten Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul; “Ünitemizin hizmete açılmasıyla hastanemizde doğan bebekler ve ihtiyacı olan erişkin hastalarımız şehir dışı veya başka bir hastaneye sevk edilmeyecek. Ünitemiz içerisinde son donanım cihazlar ve en iyi tetkiklerle başarılı bir şekilde tedavilerimiz yapılabilecek. Ayrıca ünitemiz bünyesinde Anne Otelimiz ve kişisel bakım alanları da bulunmaktadır. Yeni Doğan Yoğun Bakım ’da yatan bebeklerimiz ve anneleri tüm otelcilik hizmetlerini bu servis içerisinde alabilecektir” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji