YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,24
Yerköy, Şehitler için yürüdü

Yerköy, Şehitler için yürüdü

Yerköy’ de, Çukurca’da şehit olan 24 asker için Yerköy Şehit Aileleri Derneği tarafından yürüyüş düzenlendi.
29102011sehitYerköy ilçemizde şehitler için Çarşı Caminde gıyabi cenaze namazı kılındıktan sonra Yerköy Şehit Aileleri Derneği tarafından organize edilen “Şehitlerimize Sayı, Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Yürüyüşü“ ile terör örgütü protesto edildi.
Cuma namazı sonrası cami cemaati, cami önünde namaz sonrasında bir araya gelerek, Çukurca’da şehit olan 24 asker için gıyabi cenaze namazı kılıp, dua ettiler.
Gerçekleşen gıyabi cenaze namazı sonrasında, Yerköy Çarşı Cami önünden yola çıkan topluluk, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” , “Her Türk asker doğar” ve “Yerköy Uyuma Şehitlerine Sahip Çık” diye slogan atarak İstasyon Meydanı’na geldiler.
İstasyon Meydanına gelen ilçe halkına Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, terör örgütüne en güzel yanıtın verildiğini belirterek, şehitlerle birlikte, Van depreminde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileğinde bulundu.
Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir’in yaptığı basın açıklaması sonrası ilçe halkı olaysız şekilde dağıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji