YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %-0,31
  • BIST
    %0,00
Yerköy şehitliğinin yolu vatandaşlar çileden çıkarıyor!

Yerköy şehitliğinin yolu vatandaşlar çileden çıkarıyor!

Yerköy’deki elektrik kablolarını yeraltına alma işini yapan müteahhidin açık bıraktığı çukurlar kapatılan yollar ve alınmayan önlemler vatandaşları canından bezdirdi.
04062014mahYollar kapalı mezarlık, şehitlik ve evlerine gitmek isteyen vatandaşlar günlerdir ulaşım çilesi çekiyor ve aynı zamanda henüz yeni yapılmış olan şehitlik yolu eskisinden daha kötü hale getirildi.
Ali Galip Gençoğlu mahallesi şehitlik yolu üzerinde yapılan elektrik kablolarını yer altına alma çalışmaları nedeniyle günlerdir yollar kapalı bir şekilde vatandaşa adeta çile çektiriliyor.
Mahalleye, Şehitlik yoluna girişi olan yolların hepsini aynı anda kapatan yetkililerin cezasını Yerköy’lü vatandaşlar çekiyor.
Ali Galip Gençoğlu mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, şehitliğe, mezarlığa, diğer mahallelere ve evlerine araçlarıyla gidemediklerini, günlerdir yol kenarlarının kazınarak bekletildiğini belirterek, mahallede kimsenin aklına gelmeyecek yerlerden levha kullanılmadan geçit verildiğini ve bu geçitlerden araçların çamur ve yükseklikten dolayı geçemediğini dile getirdi.
Çocuklarımızın okullarında sınavlarının olduğu bir zaman ve mahallemizde bazı evlerimizde acil olabilecek hastalarımız var. Bu gibi durumlar hiç düşünülmüyor ve her yol kapatılıyor. En çok kullanılan yolun günler öncesinden kazılmaması ve iş yapılmadan önce kazılıp hemen geri kapatılması gerekiyordu.
Şehitliğe ve mezarlığa da bu yoldan gidiliyor. Cenaze sahipleri hiç düşünülmüyor mu? Cenazesi olanlar cenazesini nasıl defnedecekler? Trafik işareti bile konup tarif edilmeyen geçitleri bulana kadar vatandaşlarımız büyük çileler çekiyor. Şehitlik yolu yapılalı çok kısa bir zaman olmuştu ve ikinci kat asfaltın atılması bekleniyordu. Fakat şehitlik yolu eskisinden kötü bir hale getirildi. Devlet yapıyor bu gibi şirketler bu yolları bozup gidiyor.” Dedi.
İkinci katı asfaltın atılmasını bekleyen şehitlik yolu eski haline getirildi.
Şehitlik yolunun henüz yeni yapıldığını ve kabloların yer altına ama çalışmaları ve şehitlik yolu üzerinde çiftçilik yapan vatandaşlar tarafından el birliği ile her tarafa bir çukur eşilip, tümsekler yapılarak eski halinden daha kötü bir hale getirildiğini belirterek, Yolları bu hale getirenlere gereken cezaların verilmesi gerektiğini ve şehitlik yoluna ikinci kat asfaltında atılmasını beklediklerini belirttiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji