YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy Taekwondocular’da kuşak heyecanı

Yerköy Taekwondocular’da kuşak heyecanı

31082017spor
Yerköy Uğur Spor kulübünün,  Taekwondo kuşak imtihanı 27 Ağustos ayı etabı Pazar günü 40 yeni sporcunun katılımı ile antrenör Ahmet Gün eşliğinde yapıldı.
40 yeni sporcunun almış oldukları eğitimleri uygulayarak yeni kuşaklarını almaya hak kazandılar. Ancak sporda önemli olan sıradan başarılar değil, sürekliliktir. Bu konuda da en önemli görev sporculardan çok velilerimize düşüyor. Aileler ne kadar destek verir ve çocuklarının devamlılığı konusunda ısrarcı olurlar ise İlçemizden o denli başarılı sporcular çıkacaktır. Her kuşak terfi sınavından sonra olduğu gibi, yeni kuşaklarını alacak olan sporcularımıza bundan sonraki süreçte daha zorlu bir çalışma temposu bekliyor. Yıldızlar, Gençler ve Minikler Türkiye Şampiyonaları bizleri bekliyor.
Bu çalışma temposu ile sporcularımla birlikte zorlukların üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Sporcularımızla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz ve edeceğiniz.
Spora, Sporcuya ve genç kuşaklara hizmet etmekten çok memnunuz ve Büyük “Yerköy Uğur  Taekwondo Ailesi”yle çok gurur duyuyoruz, sınavımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji