YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %-0,21
Yerköy Ticaret Borsası Akredite olmaya ilk adımını attı

Yerköy Ticaret Borsası Akredite olmaya ilk adımını attı

Yerköy Ticaret Borsası, “Akredite Borsa” olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
10052015borsaYerköy Ticaret Borsası Akreditasyon çalışmalarına hız vererek “11. Dönem Akreditasyon Sürecine” dahil oldu.
TOBB ve Türk Loydu kuruluşu tarafından geliştirilmesi için incelenen Yerköy Ticaret Borsası bu denetimlerde çok başarılı sonuçlar alarak hem kurumsal kalitesini hem de kurumsal kapasitesini belgelendirmek için çalışmalarına hız verdi.
TOBB Uzmanı Özge Karatepe ve Türk Loydu Uzmanı Gökhan Göksu tarafından gerçekleştirilen denetimde Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Genel Sekreter Muttalip Salmanlı ve borsa personeli yer aldı.
Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, geliştirme ve incelemelerde borsanın hizmet anlayışı, şeffaflık politikaları, üyeleriyle olan ilişkileri, bilişim alt yapısı gibi konuların incelendiğini söyledi.
Esatbeyoğlu, “Yerköy Ticaret Borsası olarak, borsamızın üyelerine beş yıldızlı hizmet vermesi için fırsat oluşturan yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rol üstlendik. 11’inci dönemde Türkiye çapında 41 Oda ve Borsa bu sistemi bilmek için çaba göstermektedir. Stratejik Plan, Müşteri Memnuniyeti, Paydaş Analizi gibi konularda çalışmalar başlattık. Profesyonel yardımı alarak TOBB-ETÜ SEM’le anlaşma yapıldı. Yerköy Ticaret Borsası olarak Avrupa ve İngiltere’deki hizmet kalitesine ulaşmayı hedefliyoruz.  İnanıyoruz ki borsa olarak çok uzun bir yol aldı. Çok başarılı oldu. Bu başarılı incelemede payı olan, emeği olan başta Meclis ve Yönetim kurulu üyelerimize, personelimize çok teşekkür ediyorum. Borsamızın alacağı bu Akreditasyon Belgesinin ilçemiz ve üyelerimiz için önemli bir kazanım olacağına inanıyorum. Bizim üyemiz ve insanımızda hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji