YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Yerköy Ülkü Ocakları Bin 500 Fidanı Toprakla Buluşturdu

Yerköy Ülkü Ocakları Bin 500 Fidanı Toprakla Buluşturdu

Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Yerköy Şehitliği mevkiinde Yerköy Şehit Aileleri Derneği ile birlikte Bin 500 Sedir fidanını toprakla buluşturdular.
Düzenlenen bu ağaç ekim kampanyasından sonra gazetemize bir açıklama yapan Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, “Eylül 2012 dönemi ile ilçemizde başlatmış olduğumuz Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Yerköy Şehitliğimizde bir Ağaçlandırma Kampanyası gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
Ayrıca bu kampanyamız dahilinde Yerköy Şehit Aileleri Derneğimize destek olmak amacı ile bir de yardım kampanyası düzenledik düzenlemiş olduğumuz bu kampanyamıza destek vererek bizleri yalnız bırakmayan,  başta Yerköy İlçe halkımıza Yerköy Şehit Aileleri Derneğimize ve Dernek Başkanı Sayın Ahmet Kepir’e, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı sayın Aslan Bozkurt ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Dikmiş olduğumuz Bin 500 civarındaki ağaç fidanımızın toprakla bütünleşmesi ve tutmasından sonrada inşallah ekimini gerçekleştirmiş olduğumuz alanın çevre düzenlemesini de tamamlamak sureti ile Şehitlerimize yakışır bir görünüme kavuşturmaya çalışacağız ayrıca Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğü için hayatlarının baharında toprağın kara bağrına düşen Aziz Şehitlerimizin bizlere emanet ettikleri aziz hatıralarına sahip çıkmak adına var gücümüzle mücadele etmekteyiz, inşallah önümüzdeki günlerde yine gazeteniz aracılığı ile hayata geçirmek istediğimiz bir projemizin startını vereceğiz, Yerköy halkımızdan bu projemizde de bizleri yalnız bırakmamalarını ve bu projemize de destek vermelerini rica ediyoruz.
Sözlerimi sonlandırırken içerisinde bulunduğumuz ay ve haftayı Kutlu Doğum ve Şehitler Haftası olarak geçirmiş bulunuyoruz.Bu vesile ile başta Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) Kutlu Doğumunun bütün Türk İslam Alemine hayırlar getirmesini,  Peygamber Efendimizin ve Şehitlerimizin şefaatine bizleride nail etmesini Yüce Allah (c.c.)’dan niyaz ediyorum. Son olarak tüm Şehitlerimizi bir kez daha Rahmet ve Minnetle Yad ediyor Saygılarımı Sunuyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ahmet Atik Bir Bu

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji