YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Yerköy Ülkü Ocakları'ndan Ağaçlandırma Kampanyası

Yerköy Ülkü Ocakları'ndan Ağaçlandırma Kampanyası

Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, ”Yerköy Şehitliği Mehmetçik Hatıra Ormanı” oluşturacaklarını belirtti.
17042013atikYerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 21 Nisan 2013 Pazar günü saat :11:00′ de Yerköy İlçe Şehitliği mevkiinde ”Yerköy Şehitliği Mehmetçik Hatıra Ormanı” adı altında ağaçlandırma çalışması yapacak.
Ağaçlandırma hakkında açıklama yapan Atik, “Gerçekleştireceğimiz bu Ağaçlandırma çalışmamızda Yerköy Şehit Aileleri Derneği yararına bir yardım kampanyası oluşturulacaktır. Dikilecek olan çam fidanlarını yardım amaçlı olarak
10 TL’den gezici ekiplerimizden, ocağımızdan veya dikimi gerçekleştireceğimiz
Yerköy Şehitliğimizden makbuz karşılığı temin edilecektir.
Bu güzel organizasyonumuzda Yerköy Halkının bizleri yanlız bırakmayacağını, Vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğü için hayatlarının baharında toprağa düşen Aziz Şehitlerimizin bizlere emanet ettikleri aziz hatıralarını yaşatmak adına Yerköy Halkımızın duyarsız kalmayacağından ve her türlü desteği bizlerden esirgemeyeceğinden şüphemiz yoktur.
Yapacak olduğunuz yardımlar için şimdiden siz değerli Yerköy Halkına sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bir Pazar Saat Sonsuz Veya

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. yapmış olduğunuz bu güzel çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim. inşallah yapmış olduğunuz bu ağaçlandırma ve yardım kampanyasına yerköy halkı mümkün mertebe ilgi göstererek bizler için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aziz hatıraları yaşatılabilir. şehit aileleri derneğimizi de yanlız bırakmayarak destek olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum yolunuz bahtınız açık olsun. Ülkü Ocaklarının misyonuna yakışanda budur.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji