YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %0,77
  • BIST
    %-0,57
Yerköy ve Kilis Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Yerköy ve Kilis Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu 8-C sınıfı öğrencisi Galip Can Bulut, Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında misafiri oldu.
30042015kilis23 Nisan dolayısıyla düzenlenen “81 Çocuk 81 Mektup Projesi”nin ilk meyvesi olarak Kilis İl Milli Eğitim Müdürü tarafından davet edilen Galip Can Bulut ve ailesi 5 gün boyunca Kilis ve Gaziantep’i gezme imkânı buldular.
Proje hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuzdan 81 öğrenci 81 il milli eğitim müdürüne proje kapsamında bir mektup yazdı. Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili de kendisine mektup yazan öğrencimizi ve ailesini 23 Nisan’da misafir etti. Öğrencimiz ve ailesiyle 5 gün boyunca ilgilenen ve onları ağırlayan başta İl Milli Eğitim müdürümüz şahsında herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Ailesiyle birlikte Kilis ve Gaziantep’i gezme imkânı bulan Galip Can Bulut ise  “Kilis gezisinden çok memnun kaldım. Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili bana tablet, ajanda ve Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitap babama ise Kur’an-ı Kerim hediye etti. Kilis macerasına ve aramızdaki dostluk köprüsünün kurulmasına sebep olan 81 Çocuk 81 Mektup Projesinde katkısı olan Okul Müdürümüz Halit Arapoğlu’na ve Türkçe Öğretmenimiz olan Fulya Şengök ve Emine Saliha Şimşek’e teşekkürlerimi sunarım ” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji