YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Yerköy ve Yozgat’ıma hizmet için adayım

Yerköy ve Yozgat’ıma hizmet için adayım

İşadamı İsmail Yılmaz Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Ak Parti’deki görevini “Büyük ve ulvi” bir yolculuğa benzeten Yılmaz, Yozgat’a ve Yerköy’e en iyi şekilde hizmet etmenin gayesi ile milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
12032011yilmazHayırsever kimliği de tanına İşadamı İsmail Yılmaz, kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Yerköy’den Yozgat’a gelerek Ak Parti İl binasında ‘Ak Parti’den Yozgat milletvekili aday adayı’ olduğunu açıkladı.
Yılmaz’ın basın açıklamasına Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen ve kalabalık bir vatandaş katılımı oldu.
Yılmaz burada yaptığı konuşmasında Ak Parti’nin 14 Ağustos 2001 yılında başladığı büyük ve ulvi yolculukta kervanın yolcusu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğunu söyledi.
Yozgat’ta yaşanan gelişmelerin Ak Parti iktidarıyla kazanılmış yatırımlar olduğunu söyleyen Yılmaz şöyle konuştu: “Milletimizin ihtiyaç duyduğu, layık olduğu bu güne kadar halledilmemiş bir çok problemler bir bir halledilmeye başladı. 2004 mahalli seçimler ile birlikte milletimiz yerel hizmetlere kavuştu.
DSCF2102İşimiz hizmet, gücümüz millet anlayışı her zaman ilkemiz oldu. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin düsturu her zaman anlayışımız oldu. 2007 Temmuz seçimleriyle birlikte milletimiz Ak Parti’ye olan inancını güvenini bir kez daha tazeledi ve iktidar yürüyüşümüz devam etti.”
Siyasetin halka hizmet hakka hizmet düsturuyla yapılabileceğini bir inanç, azim ve ideal uğruna insanın doğduğu büyüdüğü yaşadığı topraklara olan borcunu siyasi ve sosyal çalışmalarla ödeyebileceği en iyi bilenlerden olduğunu ifade eden İsmail Yılmaz, şu şekilde konuştu: “Bu gün itibariyle bu vefa duygusuyla bu inançla, bu azimle, bu kararlılıkla kendimize, ailemize, memleketimize olan güvenimizle ve Ak Partimizin siyasetçinin yitirdiği itibarını yeniden kazandırdığı bir dönemde hizmet için gücü gündüz demeden çalışmak için Yozgat’ımızın merkezinden en ücra köyüne kadar insanlarımızın ihtiyacı olan her ne varsa siyasi çalışmalarla çözeceğimize olan inancımızla ticari hayatta elde ettiğimiz tecrübelerimizi, bilgi birikimimizi, Yozgat insanımızın emrine sunmak için ve her şeyden önemlisi Yozgat’ımızın geleceği kalkınması, gelişmesi, büyümesi ve daha çok hizmetlere kavuşabilmesi Ankara’da TBMM çatısı altında Yozgat’ın gür sesinin herkese duyurulması için liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yolda onun mesai arkadaşı olabilmek ve onun emrine bir nefer olabilmek adına bu gün burada mübarek Cuma gününde bütün samimiyetimizle kendimize ve teşkilatlarımıza olan güvenimizle Cenab-ı Allah’ın yardımıyla ve değerli hemşerilerimizin destekleriyle Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde aday adayı olduğumu ilan ediyorum. Her şey Yozgat için, yolun açık olsun Yozgat.”dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. EĞERKİ AKP BU DÖNEM YERKÖYDEN MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAZSA Bİ DAHA OY FİLAN YOK AKP YE.
    YERKÖYLÜ ARKADAŞLARA HEP BERABER OLAYLARI TAKİP EDELİM VE EĞER SIRALAMADA İSMAİL YILMAZ OLMAZSA PROTESTO EDELİM.ARTIK YERKÖY KENDİ MİLLETVEKİLİNİ İSTİYOR.AKDAĞLI VEYA SORGUNLU İSTEMİYORUZ

  2. işte yerköye tarihinde eline gecmiş en buyuk fırat olarakdan ben ismail yılmazı görmekdeyim yerköylü arkadaşlar birlik beraberlik zamanı işde bu zamandır artık yerköyden bir millet vekili istiyoruz

    • ısmayıl bey akpe kac yıllık 2002 sen hangı partılısın hangı partıye gectın sen tutdugun partıye ıhanet edıp gıttın sımdı bu partıye yaparsın sen de yuzgar oruya don benı ıyı bılırım…..

  3. SAYIN İSMAİL YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN DİYOR BU GENÇ DİNAMİK ATILIMCI İNSANIN İLÇEMİZE, İLİMİZE VE ÜLKEMİZE HİZMET EDECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYOR VE DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNİ, PARTİLİ PARTİSİZ TUM YERKÖYLÜLERİNDE DESTEK VERECEĞİNİ UMUYORUM.

  4. Mhp Sadir Beyi Seçip Yoluna Devam Etmelidir. Nerede Eski Ülkücü Kardeşler, Sözde Değil Özde Ülkücülük olmalı.Artık Mhp, Yozgat ve İlçelerinde özellikle Yerköyde Mhp üzerine Sadir Bey Üzerine Yoğunlaşmalı…Bıkmadınızmı? hep ayni yüzlere bakmaktan..bıkmadınızmı?palavralardan …ANASININ AK SÜTÜ gibi Milletvekilliğini hak eden sadir beyi Mutlaka desteklemeleri gerekiyor. Sevgi ve Saygılarımla

  5. eğer mhp mehmet ekiciyi silerde yerine daha kalifiye olan vizyon sahibi sadir durmazı 1. sıradan koyarsa yerkoy 2 milletvekili ile yoluna hayırlı bi şekilde devam edecektir. umarım ismail yılmazda sadir durmazda yerkoye hayırlı olur. oylar cok bolunur ama 🙂

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji