YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %0,45
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %0,80
Yerköy Vergi Dairesi öğrencileri ödüllendirdi

Yerköy Vergi Dairesi öğrencileri ödüllendirdi

03062016vergi
Yerköy Vergi Dairesi Müdürlüğünce düzenlenen, fiş toplama, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, vergi haftası münasebeti ile Yerköy’de düzenlenen fiş toplama ile şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere bisiklet ile satranç hediye edildiğini söyledi.
Düzenlenen yarışmalarda öğrencilere vergi bilinci aşılandığını ifade eden Şengök, “27 Vergi haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy ilçemizde vergi dairesi tarafından düzenlenen fiş toplama yarışmasında ilçemizde eğitim gören 5 öğrenci, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren 3 öğrencimize ise santranç hediye edilmiştir. Bu yarışmada öğrencilerimize vergi bilincini anlatma ve aşılamaktı. Öğrencilerimize ve vergi dairesi çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen hediye dağıtım törenine, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Vergi dairesi müdürü Hakan Ablaklı, Mal Müdürü Berna Çiftci, Milli Eğitim Şube Müdürü Doğan Genç, Hüseyin Asar ve Serdar Bora’da yer aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji