YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,29
  • BIST
    %3,10
Yerköy'de “Kutlu Doğum Haftası” kutlandı

Yerköy'de “Kutlu Doğum Haftası” kutlandı

Yerköy Merkez Kuran Kursu Salonu’nda, Yerköy İlçe Müftülüğü ve Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” kutlandı. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlisi Doçent Doktor Muhittin Akgül, konuşmacı olarak katıldı.
22042011kutludogumPeygamber Hz. Muhammed (S. A. V. )’in dünyaya gelişinin 1440. yıl dönümü münasebeti ile, Yerköy İlçe Müftülüğü ve Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi tarafından, Merkez Kuran Kursu Salonu’nda “Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi” konulu konferans düzenlendi.
Merkez Kuran Kursu toplantı salonunda gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, İlçe parti başkanları, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doçent Doktor Muhittin Akgül, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın’ın açılış konuşması ve Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan dualar ile devam edildi.
Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan duaların ardından, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim görevlisi Doçent Doktor Muhittin Akgül, “Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi” konulu konferans verdi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji