YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,44
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’de 24 derslik okul, eğitim ve öğretime başladı

Yerköy’de 24 derslik okul, eğitim ve öğretime başladı

Yerköy ilçemizde Ayanoğlu Mahallesinde yapımına başlanan ve inşaatı çalışması tamamlanan 24 derslikli ilköğretim okulu, geçici süreliğine liselere hizmet vermeye başladı.
06122012lise2012–2013 eğitim öğretim yılında eğitime hizmet vermesi planlanan ilköğretim okulu geçtiğimiz günlerde geçici süreliğine Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesine ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesine tahsis edildi.
Ayanoğlu Mahallesinde, ilköğretim okulun yapımının bittiğini ifade eden Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesine ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesine geçici süreliğine tahsisinin gerçekleştiğini ifade etti.
Yavuz, “Ayanoğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan 24 derslik okulumuzun inşaat çalışmaları bitmiş durumda. Bu anlamda okulumuz, geçici süreliğine Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesine ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesine eğitime açılmıştır.
Umuyoruz ki, yapımlar yeni başlanan dersliklerimizin teslim edilmesi ile ilçemizde derslik sorunları bir nebze olsun kalmış olacaktır. Okullarımız, tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Geç kalınmış ama en sonun da başarılmış bir çalışma daha, inşallah memleketimize hayırlı uğurlu olur. Nelere sevinir olduk Allah’ım, sen büyüksün…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji