YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %0,38
  • ALTIN
    %0,86
  • BIST
    %-0,18
Yerköy’de 3 bin fidan toprakla buluştu

Yerköy’de 3 bin fidan toprakla buluştu

Yerköy Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Kahraman Çelik Makas Sanayi A.Ş. Sosyal sorumluluk proje olarak 3 bin fidanı öğrencilerle beraber fidan dikim töreni düzenledi.
26112015makas50 Yıldır Yerköy ilçesinde faaliyet gösteren Kahraman Çelik Makas yönetim kurulu başkanı Kahraman Sayan, Organize sanayi bölgesinde bulunan 50 dönümlük boş araziye fidan diktiklerini söyledi.
Yerköy’de bulunan 3 okuldan gelen öğrencilerle fidan dikimi yaptıklarını belirten Sayan, “Elinizde bir fidan bulunsa, kıymetin kopacağını bilseniz bile, bu fidanı toprağa dikin diye buyuran sevgili Peygamberimizin övüdüne uyarak fabrikamızın yanında bulunan boş arazi için Orman Genel Müdürlüğünden fidan talebinde bulunduk. Onlarda saolsunlar bizleri kırmayarak bizlere 3 bin çam fidanı gönderdiler. İlçemizde bulunan Nurdoğdu ortaokulu, Atatürk İmam hatip Orta okulu ve Şehit Mehmet Tez Anadolu lisesinden yüz 50 öğrencinin katıldığı törenle bu fidanları toprakla buluşturduk. Fidan temini konusunda bizlere yardımcı olan Orman Genel Müdürlüğü Müdür yardımcısı Ahmet Yalvaç beye, ve katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.
Sayan, her yıl düzenli olarak sosyal sorumluluklarını yerine getireceklerinin altını çizdi.
IMAG0506

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji