YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Yerköy'de 3M (Modern Muzip Maniler) Sergisi Açıldı

Yerköy'de 3M (Modern Muzip Maniler) Sergisi Açıldı

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan Fetih Gençlik Merkezi (FGM)’nin düzenlediği 3M (Modern Muzip Maniler) yazma yarışmasına katılan maniler Yerköy’de vatandaşlarla buluştu.
2003201430Yerköy Halk Eğitim Merkezinde açılan sergiye Yerköy Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Coşkun, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
3M (Modern Muzip Maniler) sergisi hakkında bilgi veren dernek başkanı Bahattin Karabulut “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz sergide öğrencilerimizin yazmış olduğu 48 tane modern muzip maniyi vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Ayrıca geçen sene ve bu sene yazılan manileri birer kitapçık haline getirerek sergimize katılanlara hediye ettik. İnşallah bu sergi ve yarışma vesilesiyle çok köklü bir kültür olan fakat zamanla unutulan mani geleneğimize dikkatleri çeker ve bir farkındalık oluştururuz.” dedi.
3M (Modern Muzip Maniler) sergisinin 21 Mart Cuma gününe kadar açık kalacağını belirten Karabulut “Sergi sonrasında üzerinde manilerin yer aldığı tabloları öğrencilerimize hediye edeceğiz. Umarım bu onlar için de güzel bir hatıra olur. Ayrıca önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz 81 İL 81 Mani etkinliğimizin çalışmalarına şimdiden başladık.” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji