YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
Yerköy’de AK Parti İlçe Danışma  Meclis Toplantısı Yapıldı

Yerköy’de AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.
AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer yaptığı konuşmasında ülkenin içerisindeki durumu ele alarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Başer, “Bu gelinen noktada artık Türkiye’nin kaderi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaderiyle birleşmiş durumda. Türkiye’nin kaderi eşittir AK Parti’nin kaderi. O halde bize düşen şey Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde onun yükünü hafifletmektir. Teşkilatlar olarak bakanı, milletvekili, sandık müşavirine kadar hep birlikte bu ülkenin AK Parti’ye ihtiyacı var. Bizlerin yapması gereken tek şey ise bulunduğumuz görevde ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaktır” şeklinde konuştu.
İlçe Danışma Meclisi toplantısı sonrası Milletvekili Başer, ilçe esnaflarını ziyaret ederek sorunları dileyip, fikir alışverişinde bulundular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji