YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %0,84
  • BIST
    %-1,36
Yerköy'de Alt Yapı Çalışmalarında Sona Gelindi

Yerköy'de Alt Yapı Çalışmalarında Sona Gelindi

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe merkezinde aralıksız devam eden altyapı çalışmalarının bitme noktasına geldiğini ifade etti
12072012bldAltyapı çalışmalarında sona gelindiğimi belirten Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, kısa süre sonra sona erecek olan çalışmaların bitimi sonrası şehir merkezine düşünülen sıcak asfalt için ihaleye çıkılacağını belirti.
Ağaoğlu, “Yerköy ilçemizde bilindiği gibi temiz su, pis su ve yağmurlama altyapı çalışmalarını aralıksız devam etmektedir.  Gerek Yerköy ilçe esnaflarımız olsun gerekse ilçe halkımız olsun uzun zamandır. Çalışmalardan dolayı bir hayli sıkıntıda idiler ama Allah kısmet edersen son çalışma olan yağmurlama çalışması için kolları sıvamış durumdayız.
Mevcut koşullar doğrultusunda başlatılan alt yapı çalışmalarının sonuncusu olan yağmurlama suyu kanalı için çalışmalar geçtiğimiz gün itibari ile başladı. Yağmurlama suyu çalışması bitiminde ise şehri içine düşünülen sıcak asfalt çalışması için kolları sıvayacağız.
İlçe halkımız bunca zaman Yerköy’ün tozu ve çamurundan kurtulamamıştı. Bu çalışmaların bitiminde ilçe halkımız gerek şehir içi gerekse mahalleler olsun temiz ve düzdün bir alt yapıya kavuşacaktır.”dedi.
Altyapı çalışmalarının kısa süre sonra sona ereceğinin altını çizen Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu “ Yerköy halkına gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim. Zahmetini çektiniz, keyfini çıkarma vaktine az bir zaman kalmıştır.”ifadelerinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji