YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy'de başarılı öğrenci altınla ödüllendirildi

Yerköy'de başarılı öğrenci altınla ödüllendirildi

14062017ogrenci
Yerköy ilçemizde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye Birincisi olan Nurdoğdu Ortaokulu öğrencisi Fatmanur Sarıkaya çeyrek altınla ödüllendirildi.
Nurdoğdu Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine öğretmenler, öğrencinin ailesi ve öğrenciler katıldı.
Ödül töreni hakkında bilgi veren okul müdürü Halit Arapoğlu, öğrencisi Fatmanur Sarıkaya’nın kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Arapoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Nurdoğdu Ortaokulu olarak başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü marifet iltifata tabidir. Bu noktadan hareketle okulumuzda TEOG sınavında bütün soruları doğru cevaplayan öğrencimizi çeyrek altınla ödüllendirmeye karar verdik. Bizler aslında bu altınla bugün öğrencimiz ama yarın doktor, vali, kaymakam, öğretmen, avukat ve polis olabilecek gençlerimizi yani ülkenin geleceğini ödüllendirdik.” dedi.
Bu ödülün bu sene 8.sınıfa geçen 7.sınıf öğrencileri için de büyük bir motivasyon kaynağı olacağına inandıklarını belirten Arapoğlu “Önümüzdeki yıl TEOG sınavına girecek öğrencilerimize ödül töreninde açık çek verdik. Bütün soruları doğru yapın, altını kapın diye. İnşallah bu altın ödülü öğrencilerimizi motive eder ve seneye daha çok öğrencimiz bütün soruları doğru cevaplar.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji