YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Yerköy'de Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Yerköy'de Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yozgat’ta düzenlenen voleybol turnuvasında il birincisi olan Reşat Akyön Ortaokulu erkek voleybol takımını ödüllendirdi.
13032014sporYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve dernek yönetim kurulu üyeleri Reşat Akyön Ortaokulunda öğrencileri ziyaret ederek başarılı öğrencilere eşofman takımı hediye ettiler.
Dernek başkanı Bahattin Karabulut “Voleybol turnuvasında ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ederek il birinciliği kazanan öğrencilerimizi tebrik etmek ve yönetim kurulumuz tarafından belirlenen ödüllerin takdim etmek için öğrencilerimizi okullarında ziyaret ettik. Umarım bundan sonraki turnuvalarda hem bölge hem de Türkiye birinciliği kazanırlar. Biz dernek olarak ilçemizde başarılı olan bütün öğrencilerimizin her zaman yanında yer alacağız ve imkânlarımız elverdiği ölçüde ödüllendirmeye gayret edeceğiz.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Reşat Akyön Ortaokulu müdürü Neşet Özmen de “Öğrencilerimize karşı olan bu nazik davranışlarından dolayı Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma derneğine teşekkür ediyoruz. Yozgat il birincisi olan erkek voleybol takımımızın Tokat’ta katılacağı bölge turnuvası öncesinde umarım bu ödül onlar için büyük bir teşvik olur ve daha nice başarılılara imza atarlar” şeklinde duygularını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji