YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %0,37
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’de Bayırbucak Türkmenleri İçin Yardım Kampanyası düzenlendi

Yerköy’de Bayırbucak Türkmenleri İçin Yardım Kampanyası düzenlendi

Yerköy ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine insani yardım kampanyasında toplanan para, ilçe müftüsüne teslim edildi.
07012016yardımİlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilk, orta ve liselerde toplanan 9 bin 200 TL para Müftü İbrahim Güneş’e yetkililere verildi.
Yerköy Milli Eğitim Müdürlüğünün de bu konuya hassasiyet gösterdiğini belirten Müftü Güneş, “Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz el birliği yaparak, birliğin kardeşliğin ve dayanışmanın ne olduğunu gösterdi” dedi.
Milli eğitim müdürü Mehmet Yavuz ise, “18-31 Aralık 2015 tarihleri arasında, Bayırbucak Türkmenleri için Yerköy ilçemizde yardım kampanyası düzenlenmiştir. İlçemizdeki STK’lar, Siyasi parti temsilcileri, resmi kurumlar ve ilçe halkımızın da katılımı ile toplantı düzenledik. İlçe milli eğitim müdürlüğümüz yapılan kampanyada 9 bin 200 TL toplanmıştır. Orta öğretim kurumları adına Hanifi Şahin, Temel Eğitim kurumları adına Hacı Bayram Ergenoğlu tarafından toplanmıştır. Toplanan paralara İlçe Müftümüz İbrahim Güneş’e teslim edilmiştir. Okullardan toplanan paralar Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılacaktır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji